Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Kamppailulajit

Francis Ngannou palaamassa kehiin ensi vuonna: Toteutuuko pitkään odotettu superottelu?

Dana White UFC
AOP

Francis Ngannou suunnittelee palaavansa kehiin ensi vuonna. Kamerunilainen vietti lähes koko tämän vuoden ottelematta riitaannuttuaan UFC:n pomon Dana Whiten kanssa.

Raskaansarjan maailmanmestari, Francis Ngannou, aloitti vuoden ottamalla komean voiton Ciryl Ganesta UFC-270 otteluillassa. Kamerunin kovanyrkki sai näin ollen pitää mestaruusvyönsä hallussaan.

Lajin kattojärjestön pomo, Dana White, on yleensä noussut kehään laittamaan vyön mestarin lanteille, mutta tällä kertaa mies oli jo poistunut paikalta ennen ottelun ratkaisua. Tämä herätti laajalti kummaksuntaa lajiväen parissa.

Moni uskoi, että Whiten katoamisen takana oli se, että Ngannou oli kritisoitunut moneen otteeseen omaa sopimustaan UFC:n kanssa. White kuitenkin tyrmäsi nämä väitteet nopeasti, mutta herrojen välit vaikuttavat edelleen olevan kaikkea muuta kuin lämpimät.

Ngannou ei otellut tämän jälkeen koko loppuvuoden aikana sopimusepäselvyyksiensä ja polvivaivojensa takia.

Miehen uskotaan kuitenkin suunnittelevan paluuta ensi vuoden aikana. Mahdollinen ottelu Jon Jonesia vastaan on ollut jo pidemmän aikaa tapetilla, mutta mitään konkreettista ei ole vielä tapahtunut.

Ngannou on ilmoittanut olevansa kiinnostunut nousemaan myös nyrkkeilykehään Tyson Furya vastaan, joka ei varmasti olisi Whiten mieleen.

Lähde: talkSPORT

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit