Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Ralli

Kenialaista rallikuskia epäillään murhasta

Hiekka pöllysi Kenian MM-rallissa
AOP

Kenialaista rallikuskia epäillään miesystävänsä murhasta.

Kenialaista rallikuskia Maxine Wahomea epäillään miesystävänsä murhasta. Kenian Safari-rallin RC3-luokassa ajava Wahome on kiistänyt kaikki syytteet. Nainen nousi kuuluisuuteen voitettuaan ensimmäisenä naiskuljettajana Safari-rallin RC3-luokan.

Wahomen epäillään pahoinpidelleen miesystävänsä parin asunnolla joulukuussa. 50-vuotias, niin ikää rallikuljettajana kilpaillut, Asad Khan menehtyi noin viikkoa myöhemmin sairaalassa vammoihinsa.

Khanin menehtymisen myötä tapaus on siirtynyt tuomari Bernard Ochoin mukaan pahoinpitelysyytteestä murhasyytteeksi.

– Tutkinnan olosuhteet ovat muuttuneet Asadin kuoleman jälkeen. Maxinea epäillään nyt murhasta ja vakavasta vahingosta, valtakunnansyyttäjä James Gachoka kommentoi tapauksesta.

Paikallinen poliisi odottaa vielä DNA testauksen tuloksia sekä muita tärkeitä raportteja tapahtuneesta.

Wahome on toiminut toistaiseksi oikeuden asettamien ohjeiden mukaisesti, mutta on kiistänyt kaikki syytteet.

Kuolleen Asadin perhe on kääntynyt tapauksessa asianajaja Cliff Ombetan puoleen. Perheen asianajaja on samaa mieltä Gachokan kanssa siitä, että poliisi tarvitsee tapauksen muuttuneen luonteen takia enemmän aikaa sen tutkimisessa. Tapausta tullaan tuomari Ochoin mukaan käsittelemään lisää tammikuun lopussa.

Lähde: Nation Africa

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Ralli