Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Ralli

Kalle Rovanperältä koskettava viesti – “Hyvää matkaa kaveri”

Kalle Rovanpera Kroatian MM-ralli
AOP

Kalle Rovanperä on joutunut hyvästelemään rakkaan koiransa Pultin.

Rallin historian nuorin maailmanmestari, Kalle Rovanperä on julkaissut Instagramissa koskettavan viestin menehtyneelle koiralleen Pultille.

– Se tapahtuu aina liian aikaisin, vaikka siihen olisi valmistautunut. Olit maailman rakastavin koira ja samaan aikaan todellinen pahis. Hyvää matkaa kaveri, kirjoitti Rovanperä englanniksi postauksessa.

Rovanperän Pultti koira siirtyi vehreämmille nurmille maanantaina. Melkein 11-vuotias Pultti oli ainakin rallikuskin sosiaalisen median mukaan vahvasti mukana miehen päivittäisessä arjessa. Pultti pääsi mukaan myös Rovanperän vuoden 2022 huippuhetkien muistelupostaukseen

– 2022 keväällä ajattelin, että tästä tulee huono vuosi… Siitä tulikin kaikkien aikojen paras vuosi. Paljon muistoja kavereiden ja perheen kanssa. Paljon matkoja ja hauskoja hetkiä. Ja ai niin, minusta tuli maailmanmestari, joten ei se ollutkaan hassumpi vuosi, Rovanperä kirjoitti tuolloin.

Eläinrakas Rovanperä on kasvanut hevosten parissa ja omistaa myös nykyään hevosen.

Rovanperä nähdään taas tositoimissa kun MM-rallikausi alkaa Monte Carlossa 19. tammikuuta.

Mikäli postaus ei näy, näet sen täältä.

Mikäli postaus ei näy, näet sen täältä.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Ralli