Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Ralli

Rallikuski Ken Block on kuollut järkyttävässä onnettomuudessa

rallicross
AOP

Yhdysvaltalainen rallikuski Ken Block on kuollut 55-vuotiaana moottorikelkkaonnettomuudessa.

Uutisen rallikuski Ken Blockin traagisesta kuolemasta vahvisti miehen perustama rallitiimi, Hoonigan Racing Division myöhään maanantai-iltana paikallista aikaa.

– Ken oli visionääri, edelläkävijä ja ikoni. Ja mikä tärkeintä, hän oli isä ja aviomies. Häntä tullaan kaipaamaan valtavasti, Hooniganin sivuillaan julkaisemassa tiedotteessa kerrotaan.

Block menehtyi moottorikelkkaonnettomuudessa Utahin osavaltiossa Wasatchin piirikunnan alueella. Paikallisen sheriffin toimiston tiedotteessa kerrotaan Blockin olleen ajamassa moottorikelkalla jyrkässä mäessä, kun kelkka kaatui hänen päälleen.

Block oli osa isompaa kelkkailemassa ollutta porukkaa, mutta onnettomushetkellä ei paikalla muita ollut. Mies todettiin onnettomuuspaikalla kuolleeksi.

Ralliuransa Block aloitti vuonna 2005. Hänet nähtiin MM-rallissa mukana 25 kertaa, joista miehen paras sijoitus oli seitsemäs. Block ajoi myös rallicrossia ja voittikin lajissa useita mitaleja X-games kilpailuissa. Hurjien ja vauhdikkaiden lajien rakastaja Block kilpaili myös lumilautailussa ja skeittauksessa.

Rallilegendan hurjia Gymkhana-stunttivideoita on katsottu YouTubessa miljoonia kertoja. Mies nähtiin myös BBC:n Top Gear ohjelmassa yhdessä Friends-tähti Matt LeBlancin kanssa vuonna 2016.

Mikäli kuva ei näy, näet sen täältä

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hoonigan Industries (@thehoonigans)

Lähde: The Guardian

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Ralli