Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Formula 1

Red Bullin kakkoskuski saa osakseen hehkutusta: “Hän tulee voittamaan maailmanmestaruuden”

Sergio Pérez sprinttikisa Italian GP
AOP

Red Bullin Sergio Perez jäi viime kaudella kaikkien muiden tavoin Max Verstappenin jalkoihin. Kolmanneksi yhteispisteissä jääneen meksikolaisen isä Antonio Perez Garibay uskoo, että hänen poikansa on tulevaisuuden maailmanmestari.

Sergio Perez ei pystynyt haastamaan Max Verstappenia Red Bullin ykköskuljettajan paikasta. Miesten asema välinen hierarkia on selvillä myös alkavalla kaudella, hallitsevan maailmanmestarin heiluttaessa tahtipuikkoa.

Sergio Perezin isä, poliitikko Antonio Perez Garibay, oli hiljattain meksikolaismedian haastattelussa. Vanhempi Perez otti kantaa poikansa tilanteeseen F1:ssä.

– Nämä kuluneet kaksi vuotta ovat olleet hänelle todella tärkeitä. Kaikkein parasta on kuitenkin hänen loistava suhteensa Red Bullin kanssa. Täytyy muistaa, ettei Sergio ollut aiemmin tällä tasolla. Hän menetti kaiken Force Indialla ja Racing Teamilla saatuaan potkut.

– Tämän jälkeen aika Red Bullilla on todellakin elvyttänyt hänen uransa. Hänen ajaminen Formula ykkösissä on suuri saavutus, josta koko Meksiko on ylpeä.

– Olen varma, että Sergion paras on vielä näkemättä. Hänellä riittää vielä runsaasti annettavaa ja uskon, että ajan myötä hän tulee voittamaan maailmanmestaruuden.

Lähde: GPFans

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1