Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Kamppailulajit

Jake Paulin ja Tommy Furyn ennakkokohtaaminen äityi fyysiseksi: “Olet pelkkä teeskentelijä”

Jake Paul
AOP

Jake Paulin ja Tommy Furyn ennakkokohtaaminen äityi fyysiseksi, kun miehet valmistautuvat helmikuun kohuttuun otteluun.

Jake Paul ja Tommy Fury astuivat rinkiin Lontoossa ennen Artur Beterbievin ja Anthony Yarden ottelua lauantai-iltana. Miesten välillä vaihdettiin tiukkasävyisesti solvauksia ja turvamiehet joutuivat astumaan miesten väliin tilanteen äityessä fyysiseksi.

Paul työnsi Furyn poskea sormellaan ja tilanne äityi nopeasti fyysiseksi. Turvamiehet irroittivat kuitenkin miehet toisistaan nopeasti. Fury ja Paul kohtaavat kohutussa ottelussa Saudi-Arabiassa helmikuun 26. päivä.

– Lopetan sinut helmikuun 26. päivä ja tiedät sen jo itsekin. Tulet murtumaan paineen alla, sinua ei ole rakennettu tällaista hetkeä varten. Olet pelkkä teeskentelijä, joka ei tyrmäisi edes taksikuskia, Paul uhosi.

– Voitin kovempia vastustajia kuin sinä kun olin 14-vuotias amatööri. Sillä aikaa sinä leikit Disney Channelilla, Fury vastasi Paulin uhoon.

– Siinä tapauksessa sinut tulee tyrmäämään Disney-tähti. Se on niin yksinkertaista. Tulet näkemään mitä ammattilaisnyrkkeily on, Paul kuittasi takaisin.

Fury viittasi Pauliin “niin sanottuna nyrkkeilijänä” viitaten miehen yllättävään ja nopeaan siirtymiseen Youtube-maailmasta nyrkkeilyn pariin. Furylta kysyttiin, onko miesten välillä todella niin vahvaa vihaa kuin sosiaalisessa mediassa on annettu ymmärtää.

– Tätä on jatkunut liian pitkään. Olen iloinen, että olemme molemmat tässä ringissä kasvotusten. Hän tietää mitä tulee tapahtumaan neljän viikon kuluttua, mies vastasi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit