Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Kamppailulajit

Tyson Fury latasi mielipiteensä Jake Paulista: “Hän on juuri niin hyvä kuin voi odottaa”

Tyson Fury nyrkkeilijä Iso-Britannia
AOP

Tyson Furyn veljen Tommy Furyn on määrä otella Jake Paulia vastaan helmikuun lopussa.

Nyrkkeilyn raskaansarjan hallitseva WBC -mestari Tyson Fury kertoi suoran mielipiteensä Jaken Paulista, Tommy Furyn ja Paulin ottelun alla.

Youtube-videoistaan kuuluisuuteen noussut Paul on toistaiseksi napannut pelkkiä voittoja ammattilaisnyrkkeilijän urallaan. Paul ei ole kuitenkaan vakuuttanut kaikkia lajin seuraajia. Tyson Fury kuitenkin antoi miehelle tunnustusta.

– Mielestäni hän on kelpo nyrkkeilijä. Monet pitävät häntä ainoastaan YouTube-tähtenä, joka ei osaa nyrkkeillä, mutta olen nähnyt hänen treenaavan ja nähnyt hänen ottelunsa ja pidän häntä kunnon nyrkkeilijänä, Fury kommentoi Sky Sportsin mukaan.

– Hän on kuin aloitteleva ammattilainen. Hän on otellut vasta kuusi ottelua, joten hän on juuri niin hyvä kuin hänen pitäisikin olla tässä vaiheessa.

Fury korosti, ettei tämän veljen Tommyn kuitenkaan parane lähteä otteluun takki auki.

– Hän ei voi vain mennä jäätelökioskille ja olla treenaamatta. Hänen on todella keskityttävä ja otettava ottelu vakavasti.

Vaikka raskaansarjan mestari Fury jakaakin tunnustusta Paulille, uskoo mies veljensä hoitavan ottelun.

– Uskon, että Tommy tyrmää hänet kuudessa erässä.

Furyn ja Paulin välinen ottelu on jouduttu perumaan jo kahteen kertaan, mutta näillä näkymin kamppailun on määrä viimein toteutua helmikuun 26. päivä. Tommy paljasti vastikää omat ajatuksensa ja motiivinsa ottelulle.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit