Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Snookerissa ratkotaan välieräpaikat perjantaina! – Saksan Masters jatkuu kahdeksalla ottelulla

Belgian snookertähti Luca Brecel.
AOP

Snookerin maailmankiertueella pelataan tällä viikolla Berliinissä Saksan Masters -turnausta. Turnauksessa viides kierros pelataan perjantaina loppuun ja illalla on luvassa neljä puolivälierää. Tähän saakka turnauksessa on lähes kaikki huiput edenneet jatkoon, jotka karsintojen kautta selvittivät tiensä niin sanottuun pääsarjaan. Perjantai pitää sisällään monta mielenkiintoista ottelua.

Snookerin Saksan Mastersissa pelataan perjantaina viides kierros loppuun ja kaikki neljä puolivälierää. Kaksi puolivälierää on jo selvillä, jotka alkavat kello 21.00, mutta kaksi muuta puolivälierää ovat vielä auki. Nämä selviävät iltapäivällä pelattavassa päiväsessiossa, jossa haetaan viittä erävoittoa.

Iltapäivän otteluissa Australian Neil Robertson kohtaa Englannin Chris Wakelinin. Robertson kaatoi torstaina neljännen kierroksen ottelussa Joe Perryn 5-3 -lukemin tehden kolme yli 70 pisteen sarjaa. Robertson nousi ottelussa 3-1 -tappioasemasta hienosti voittoon. Robertson yritti ottelun seitsemännessä erässä maksimia eli 147 pisteen lyöntisarjaa, mutta sarja jäi 96 pisteeseen. Pöydälle jäi siis kolme punasta palloa ja värit. Lopulta australialainen teki ottelun kahdeksanteen erään yli satasen.

Päivän mielenkiintoisin ottelu viidennellä kierroksella on Belgian Luca Brecelin ja Englannin Robert Milkinsin välinen taisto. Brecel on viime aikoina ollut vahvassa vireessä ja viime kaudelta belgialaisella on taskussaan yksi turnausvoitto, kun Brecel kaatoi Skotlannin avoimien finaalissa Skotlannin John Higginsin 9-5 -luvuin.

Tällä kaudella Brecel on pelannut English Openin finaalissa, mutta taipui Mark Selbylle 9-6 -lukemin. Tuossa turnauksessa belgialainen kaatoi Mark Allenin ja Judd Trumpin matkalla loppuotteluun.

Robertsonin ja Brecelin ottelujen voittajat kohtaavat illalla puolivälierissä. Puolivälierissä Tom Ford kohtaa Kyren Wilsonin, ja Jack Lisowski saa haasteen Kiinan Xiao Guodongilta. Nämä ovat varmistuneet parit torstailta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Muut