Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Jättiyllätyksiä! – snookerin Saksan Mastersissa yllättävät pelaajat välierissä

Jack Lisowski on englantilainen snookertähti.
AOP

Snookerin maailmankiertueella pelataan tällä viikolla Saksan Masters -turnausta. Turnaus pelataan Saksan pääkaupungissa Berliinissä. Turnauksessa on lauantaina luvassa kaksi välieräottelua. Sunnuntaina turnauksessa pelataan loppuottelu välierät voittaneiden pelaajien kesken. Turnauksen neljän parhaan joukkoon on yltäneet melko yllättävät pelaajat.

Saksan Berliinissä pelataan Snookerin German Masters -turnausta. Turnauksessa on lauantaiksi selvitetty neljä parasta pelaajaa. Päivän välierät pelataan paras 11 erästä menetelmällä, eli kuusi erävoittoa tarvitaan ottelun voittoon. Päivän ensimmäisessä välierässä Robert Milkins saa vastaansa Ali Carterin. Päivän jälkimmäisessä ottelussa Tom Ford testaa hurjassa vireessä olleen Jack Lisowskin pelikunnon.

Päivän jälkimmäinen välierä on todella mielenkiintoinen, sillä Ford kaatoi puolivälierässään selvin 5-2 -lukemin Kyren Wilsonin, joka on maailmanlistalla tällä hetkellä kahdeksantena. Ford teki otteluun kolme yli 50 pisteen lyöntisarjaa ja jäi ottelun päättäneessä erässä 99 pisteeseen.

Vielä ilman rankingturnausvoittoja oleva 31-vuotias Lisowski on edennyt turnauksessa näyttävästi eteenpäin. Ensimmäisellä kierroksella Lisowski kaatoi Kiinan Zhang Andan 5-0 -lukemin. Toisella kierroksella Jimmy White karkasi jo 2-0 -johtoon, mutta tämän jälkeen Lisowski voitti viisi erää putkeen. Puolivälierässä englantilainen kohtasi jälleen kiinalaisen, mutta Xiao Guodong kaatui 5-3 -lukemin. Puolivälierässä urallaan yhden maksimin tehnyt Lisowski iski kolme yli 50 pisteen sarjaa, joista isoin oli 98 pistettä.

Fordin ja Lisowskin välillä on mielenkiintoinen tilasto, sillä Ford on voittanut pelaajien välisistä kohtaamisista neljä edellistä. Edellinen voitto Lisowskille on tästä samasta turnauksesta talvelta 2021, kun tuolloin pelaajat kohtasivat myös välierässä ja Lisowski oli 6-2 -lukemin parempi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut