Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Snookerin Saksan Mastersin finaali oli yksipuolinen näytös! – “minulla on ollut unelmana…”

Ali Carter voitti German Mastersin.
AOP

Snookerin maailmankiertueella pelattiin sunnuntaina viimeisimmän turnauksen loppuottelu. Saksan Berliinissä pelatussa German Mastersin loppuottelussa Ali Carter kohtasi Tom Fordin. Ottelusta saatiin lopulta todella yksipuolinen näytös, vaikka oletus oli, että ottelusta tulee todella tasainen.

Englannin Ali Carter voitti toista kertaa urallaan German Mastersin. Carter kaatoi turnauksen loppuottelussa Tom Fordin selvin lukemin 10-3. Voitto oli 43-vuotiaan englantilaisen uran viides ja ensimmäinen sitten vuoden 2016. Fordilla ei ole yhtään turnausvoittoa tilillään ja tämä oli 39-vuotiaan pelaajan uran toinen ranking-finaali.

– Ollakseni rehellinen, minulla on ollut unelmana jo kahden tai kolmen viimeisen kuukauden ajan voittaa ranking-turnaus. Kun Chris Wakelin vei minulta isoimman lyöntisarjan shoot-out -turnauksessa, niin en ollut iloinen tästä. Sanoin kaverilleni, että yleensä siitä seuraa jotain hyvää ja näin tällä kertaa todellakin kävi, kertasi Carter ottelun jälkeen.

Ensimmäisen session jälkeen Carter oli jo 6-3 -johdossa eikä hävinnyt erääkään ottelun päättäneessä sessiossa. Kahdessa sessiossa pelattavat ottelut pelataan niin, että neljä erää ja tämän jälkeen tauko. Iltasessiossa pelattiin vain neljä erää, jonka jälkeen voittaja oli selvillä.

Ottelun Ford aloitti hyvin karaten 2-0 -johtoon, mutta tämän jälkeen kahdesti MM-finaalissa Ronnie O’Sullivanille hävinnyt Carter otti kuusi erää putkeen. Iltasessiossa Ford sai omat mahdollisuutensa, mutta ei onnistunut käyttämään näitä hyödykseen.

Carter teki ottelussa yhteensä yhdeksän vähintään 50 pisteen lyöntisarjaa sekä yhden satasen. Carter teki 120 pistettä ottelun kahdeksanteen erään, joka vei hänet 6-2 -johtoon. Carter hävisi ottelun toisen erän vaikka teki 60 pisteen sarjan. Ford teki ottelussa kolme yli 50 pisteen sarjaa ja hävisi näistä yhden. Ford teki ottelun isoimman sarjan 121 pistettä avauserään.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut