Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Jaksaako Snookerin supertähti keskittyä? – Walesissa pelataan puolivälierät

Ronnie O'Sullivan snookerin MM-kisoissa.
AOP

Snookerin maailmankiertueella on tällä viikolla pelattu Walesin avointa mestaruusturnausta. Viime vuonna turnauksen voitti Joe Perry, mutta tämä kokenut pelaaja on jo tippunut turnauksesta pois. Turnauksen puolivälierissä on tuttuun tapaan kahdeksan pelaajaa jäljellä ja perjantaina on luvassa neljä mielenkiintoista ottelua.

Snookerin Walesin avointa mestaruusturnausta on pelattu tämän viikon aikana Llandudnon kaupungissa. Turnauksessa ei olla nähty kovinkaan suuria yllätyksiä.

Suurimmaksi voidaan mainita Kiinan Tian Pengfein voitto Skotlannin John Higginsistä neljännellä kierroksella 4-1 -erin. Neljäs kierros oli myös liikaa Englannin Jack Lisowskille, joka taipui Kiinan Yuan Sijunille 4-1 -erin.

Pengfein haaste kovenee puolivälierässä merkittävästi, sillä vastaan asettuu loistavassa vireessä ollut Ronnie O’Sullivan. O’Sullivan kaatoi avauskierroksella Skotlannin Ross Muirin katkaisuerään venyneessä ottelussa 4-3 -lukemin.

Tuossa ottelussa englantinen snookerin supertähti kärsi ongelmista kepin tippinsä kanssa, jotka jatkuivat toisen kierroksen ottelussa Rod Lawleria vastaan. Kokeneen Lawlerin O’Sullivan voitti kuitenkin helposti 4-0 -lukemin kuten myös Ben Mertensin neljännen kierroksen ottelussa.

Ajoittain O’Sullivan on vaikuttanut todella rauhattomalta tässä turnauksessa, mutta mikäli tähtipelaaja pelaa parhaalla fokuksellaan perjantaina, niin paikka lauantain välieriin pitäisi olla selviö.

O’Sullivan kohtaa Pengfein päivän toisessa ottelussa. Sitä ennen Kiinan Sijun testaa Englannin Shaun Murphyn vireen.

Päivän kahdessa viimeisessä puolivälierässä illalla Joe O’Connor saa haasteen Kiinan Pang Junxulta ja Robert Milkins testaa turnauksessa kuudenneksi sijoitetun Pohjois-Irlannin Mark Allenin pelivireen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut