Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Huh mikä donkki! – Yllätysnimi räjäytti yleisön NBA:n tähdistöviikonlopun donkkikisassa

NBA tähdistöviikonloppu - Mac McClung
AOP

NBA:n tähdistöviikonlopun donkkikisassa nähtiin yllätysnimeltä hurja donkki, joka räjäytti pankin.

NBA:n tähdistöviikonloppua vietetään parhaillaan Utahin Salt Lake Cityssa. Itse tähdistöottelu pelataan sunnuntaina paikallista aikaa, mutta lauantaina kisailtiin jo kolmessa eri tapahtumassa. Lauantain taito-, donkki- ja kolmoskilpailut tarjoilivat koripallofaneille rutkasti viihdettä ja huikeita suorituksia.

Salt Lake Cityssa kotiyleisö eli tunteella mukana, kun sarjan kovimmat donkkaajat ottivat mittaa toisistaan. Toinen toisensa jälkeen pelaajat esittelivät yhä hurjempia donkkeja villiten yleisöä. Philadelphia 76ersin Mac McClungin donkki sai kuitenkin yleisön repeämään liitoksistaan.

Suurelle yleisölle vielä hieman tuntemattomampi McClung esitti useamman hurjan donkin, mutta räjäytti potin suorituksella, jossa mies donkkasi pallon koriin kahden miehen tornin yli. Mies vei ansaitusti kisan pystin nimiinsä.

– Ehkä se on cliche, mutta voit todella tehdä ihan mitä vain. Jos manifestoit ja päätät niin, niin voit saavuttaa mitä tahansa ja ylittää itsesi joka päivä, McClung kommentoi uskomattoman voiton jälkeen.

Kisaa seurasivat muun muassa tähdistöottelussa pelaavat Giannis Antetokounmpo ja Donovan Mitchell, jotka reagoivat McClungin suorituksiin lähes epäuskoisina.

Kotiyleisön suosikki Lauri Markkanen nähtiin myös tositoimissa lauantaina ensimmäistä kertaa All Star -pelaajana, kun suomalainen kisasi kolmoskisassa.

Mikäli video ei näy, näet sen täältä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo