Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Tennis

Suomen tennisässä selvitti tiensä helposti jatkoon! – Toisella kierroksella odottaa hurja testi

Emil Ruusuvuori Lontoossa.
AOP

Tenniksen vuoden ensimmäinen Masters 1000 -tason turnaus käynnistyi Yhdysvaltain Kalifornian osavaltiossa. Indian Wells -niminen turnaus on kuin Grand Slam -turnaus. Turnauksessa 32 pelaajaa on sijoitettuna kaavioon, mutta yhdenkään ei tarvitse esiintyä ensimmäisellä kierroksella. Emil Ruusuvuori ei saanut sijoitusta ensimmäiselle kierrokselle, mutta se ei suomalaista tennistähteä häirinnyt.

Suomen miestenniksen ykköspelaaja Emil Ruusuvuori selvitti ensimmäisen haasteensa Yhdysvaltain Indian Wellsin Masters 1000 -turnauksessa. Ruusuvuori kaatoi 90 minuutin väännön jälkeen Ranskan ATP-rankingilla 62 olevan Constant Lestiennen. Lestienne luovutti ottelun toisessa erässä suomalaisen karattua 4-1 -johtoon murrolla.

Ruusuvuori mursi ottelun avauserässä Lestiennen syötön kahdesti ja voitti erän 6-4 -lukemin. Ruusuvuori menetti ottelussa heti ensimmäisen syöttövuoronsa, mutta ei antanut tämän jälkeen enää kuin yhden murtopallon koko ottelussa vastustajalleen.

Suomalainen kohtaa toisella kierroksella kovan espanjalaistähden, kun vastaan asettuu ATP-rankingilla 27 oleva 34-vuotias Roberto Bautista Agut. Bautista Agut on pelannut talven melko vaisusti. Australian reissulla Adelainen ensimmäisessä turnauksessa espanjalainen taipui toisella kierroksella Sebastian Kordalle, vaikka kaatoi Andrey Rublevin avauskierroksella. Adelainen toisessa turnauksessa espanjalainen selvitti tiensä finaaliin, jossa Etelä-Korean Kwon Soonwoo oli parempi 2-1 -erin.

Australian avoimissa Bautista Agut selvisi neljännelle kierrokselle. Kolmessa ensimmäisessä ottelussa espanjalainen kaatoi Joao Sousan, Brandon Holtin ja Andy Murrayn. Neljännen kierroksen ottelussa aina välieriin asti edennyt Tommy Paul oli nelieräisen taiston jälkeen parempi.

Eurooppaan paluun jälkeen espanjalainen on voittanut vain yhden ottelun, kun Marton Fucsovics kaatui kaksi viikkoa sitten Dohan turnauksen avauskierroksella. Ottelu Ruusuvuorta vastaan on ensimmäinen reiluun kahteen viikkoon. Pelaajat kohtasivat toisensa US Openin toisella kierroksella vuonna 2021. Tuolloin Bautista Agut oli suoraan 3-0 -erin vahvempi.

Perjantaina pelattavan ottelun voittaja kohtaa kolmannella kierroksella joko Alexander Zverevin tai Argentiinan Pedro Cachinin.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis