Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Tyson Fury ja Oleksander Usyk sopuun superottelun ehdoista – Ukrainalaisella kuitenkin tiukka ehto ottelulle

Oleksandr Usyk
AOP

Oleksandr Usyk myöntyi Tyson Furyn vaatimukseen. Ukrainalainen esitti kuitenkin oman tiukan ehtonsa superottelulle.

Nyrkkeilyn raskaansarjan kuninkuudesta kamppailevat Tyson Fury ja Oleksandr Usyk ovat päässeet sopuun ottelunsa ehdoista. Miesten kohtaaminen tapahtuu näillä näkymin huhtikuun 29. päivä Lontoon Wembleyllä.

Furyn ja Usykin mahdollista ottelua on spekuloitu jo pitkään ja varmistusta kaksikon kohtaamiselle odotettiin viime hetkille asti. Nyrkkeilyliitto WBA vahvisti kuitenkin saaneensa perjantaina, juuri ennen sopimuksen takarajaa tiedon, että Fury ja Usyk olivat päässeet “sopuun” ottelun ehdoista.

Sopimuksen allekirjoitusta viivästytti erityisesti osapuolten eroavat mielipiteen ottelun tuottojen jaosta. Fury kommentoi Instagramissa aiemmin, ettei Usyk ja hänen tiiminsä olisi enemmän kuin 30% arvoisia.

Ukrainalainen Usyk myöntyi lopulta Furyn vaatimaan 70/30 jakoon, mutta esitti raskaansarjan WBC-liiton maailmanmestarille oman ehtonsa. Muita kolmea mestaruusvyötä hallussaan pitävä Usyk nimittäin julkaisi Instagramissaan videon, jossa kertoi suostuvansa 70/30 jakoon, mikäli Fury lupautuu lahjoittamaan heti ottelun jälkeen miljoona puntaa Ukrainan tueksi.

Vielä aiemmin tällä viikolla sopimuksen syntyminen näytti hyvin epätodennäköiseltä ja Furyn promoottori, Frank Warren kertoikin epäilevänsä, että sopua saataisiin aikaan lainkaan.

Usyk ja Fury ottelevat huhtikuun lopussa raskaansarjan kiistattomasta mestaruudesta, sillä kaikki neljä mestaruusvyötä ovat pelissä.

Lähde: Boxing News 24/7

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit