Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Kamppailulajit

Julkisuuteen vuotanut video pakotti vapaaottelijan henkilökohtaiseen tunnustukseen: “En halunnut tehdä tätä tällä tavalla”

UFC-mestaruusvyö
AOP

Vapaaottelija Jeff Molina on kertonut olevansa biseksuaali.

Vapaaottelija Jeff Molina on kertonut sosiaalisessa mediassa olevansa biseksuaali. Molina on ensimmäinen miesvapaaottelija, joka on julkisesti kertonut olevansa biseksuaali.

Molinan uutinen on seurausta julkisuuteen vuotaneesta yksityisestä videosta. Mies harmitteli, ettei “tämä ollut se tapa”, miten hän halusi asian kertoa.

– Minulta vietiin mahdollisuus tehdä tämä sitten kun olen valmis, Molina kirjoitti sosiaalisessa mediassa.

– Olen yrittänyt pitää seurusteluelämäni yksityisenä ja poissa sosiaalisesta mediasta.

– Ajatus siitä, että kaverini, joukkuetoverini ja (ihmiset), joita katson ylöspäin, katsoisivat minua eri tavalla – saati kohtelisivat minua eri tavalla – jostain, mitä en voi hallita, oli jotain, mitä en voinut käsittää.

Vuonna 2021 UFC-depyyttinsä tehnyt Molina on parhaillaan kilpailukiellossa, koska hänen epäillään osallistuneen vedonlyöntijärjestelyyn. Mies on voittanut kaikki kolme UFC-otteluaan.

Molina osoitti tukensa LGBTQ-yhteisölle viime vuonna, ottelussaan Zhalgas Zhumagulovia vastaan, pukeutumalla Pride-teemaisiin shortseihin. Mies sai tuolloin paljon solvauksia erityisesti sosiaalisessa mediassa.

– Halusin tulla tunnetuksi taidoistani ja siitä, mille olen omistanut viimeiset 11 vuotta elämästäni, enkä “bi-UFC-ottelijana”, joka varmasti käännettäisiin “homo-UFC-ottelijaksi”, Molina kommentoi.

– Loppujen lopuksi tiedän luonteeni, moraalini ja sen, kuka olen ihmisenä. Niin paljon kuin minua vihataankin, saan yhtä paljon tukea.

Lähde: Independent

BO LKV Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit