Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Nyrkkeilyn superottelun ehtojen kanssa soudetaan edestakaisin: “Lopeta kitiseminen ja allekirjoita sopimus”

Tyson Fury
AOP

Tyson Furyn ja Oleksandr Usykin on määrä kohdata toisensa huhtikuun lopussa. Panoksena ottelussa ovat kaikki neljä mestaruusvyötä sekä raskaansarjan kiistaton mestaruus.

WBA vahvisti viime perjantaina, että Tyson Fury ja Oleksandr Usyk olisivat päässeet “sopimukseen” ottelunsa ehdoista. Usyk oli myöntynyt Furyn vaatimaan 70/30 jakoon, mutta heitti brittinyrkkeilijälle oman haasteensa.

Fury on nyt laukonut puolestaan taas uuden ehdon Usykin suuntaan. Mies julkaisi twitterissä videon, jolla kehotti Usykia tiimeineen luopumaan sopimuksen uusintaottelu pykälästä.

– Olen puhunut lakimiesten kanssa, ja Usykin väki on puhunut uusintaottelulausekkeista ja kaikesta sellaisesta.

– Tässä on yksi, joka nostaa panosta – entäpä jos ei ole mitään uusintaottelulauseketta meille kummallekaan? Nostetaan panosta täysin.

– Voittaja vie kunnian, häviäjä menee kotiin. Mitäs siitä sanot? Hyväksy se, Fury uhosi videollaan.

Usyk ei niellyt Furyn kommentteja vaan tulitti pian takaisin omalla videollaan. Ukrainalainen kumosi väitteen, että uusintaotteluvaatimus olisi tullut hänen puoleltaan neuvotteluissa.

– Uusintaottelulauseke tuli sinun puoleltasi, ei minun. Lopeta kitiseminen ja välttely.

– Ole mies. Allekirjoita sopimus tai luovuta vyösi, Usyk vaati tiukkaan sävyyn.

Raskaassasarjassa ei ole nähty kiistatonta mestaria yli 20 vuoteen. Furyn ja Usykin on määrä kohdata toisensa huhtikuun lopulla, mutta ottelun sopimuksen ehtojen kanssa pallottelu saattaa vielä pilata faneilta mahdollisuuden superottelun näkemiseen.

Lähde: Sky Sports

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Kamppailulajit