Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Kamppailulajit

Tyson Furylle mahdollisuus “kunniansa palauttamiseen” – Onko tässä miehen seuraava vastus?

Tyson Fury sai haasteen Anthony Joshualta
AOP

Anthony Joshua on tarjonnut Tyson Furylle mahdollisuuden “palauttaa kunniansa” suostumalla otteluun brittinyrkkeilijän kanssa.

Tyson Furyn ja Oleksandr Usykin välinen ottelu raskaan sarjan kiistattomasta mestaruudesta kariutui viime viikolla lopullisesti, kun osapuolten välillä ei päästy yhteisymmärrykseen ottelun ehdoista.

Brittinyrkkeilijä Anthony Joshua on nyt tarjonnut nyt Furylle mahdollisuuden “palauttaa kunniansa” ja on ehdottanut brittien välistä ottelua.

– Ei ole parempaa aikaa saada Fury kehään kuin nyt, koska hän tarvitsee minua lunastaakseen itsensä tästä sirkuksesta. Tästä pettymyksestä.

– Hän tarvitsee minua, joten ei ole parempaa hetkeä hänen kutsua nimeni- olen sellainen, joka ottaa vastaan minkä tahansa haasteen.

Joshua ottelee tulevana viikonloppuna Lontoon O2-areenalla Jermaine Franklinia vastaan. Kyseessä on miehen paluu rinkiin ensimmäisen kerran sitten Usyk tappioiden jälkeen.

Joshua ja Fury neuvottelivat mahdollisen ottelun ehdoista jo 2021 ennen kuin Joshua päätyi kohtaamaan Usykin ja Fury Derek Chisoran.

– Minun tehtäväni ei ole haukkua tai haukkua ketään. Olen melko varma, että ottelu [Fury vastaan Usyk] järjestetään, koska minusta tuntuu, että hulluuteen voisi mahdollisesti löytyä keino, Joshua kommentoi BBC Sportsin mukaan.

– Ensinnäkin, jos olisin siinä tilanteessa enkä suostuisi siihen otteluun, miten ihmiset suhtautuisivat minuun.

– Ja toiseksi, jos en ottaisi tuota ottelua, mitä Fury sanoisi minusta? En aio alentua sille tasolle.

Mainos

Mainos

Mainos

Koripallo

Mainos

Formula 1

Mainos

Ralli

Mainos

Tennis

Mainos

Lentopallo

Lisää aiheesta Kamppailulajit