Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Nyrkkeilyn superottelu on peruttu – Kumpi vältteli ottelua?: “He ovat etsineet pakokeinoa koko ajan”

Tyson Furyn ja Oleksandr Usykin ottelu on peruttu
Pexels

Odotettu ottelu nyrkkeilyn raskaansarjan kiistattomasta mestaruudesta näyttää jäävän toteutumatta.

Tyson Furyn promoottori Frank Warren vahvisti BBC Sportsin mukaan, että Furyn ja Oleksandr Usykin välinen ottelu olisi peruttu.

Ottelun oli määrä tapahtua huhtikuun 29. päivä. Neuvottelujen kanssa soudettiin kuitenkin edestakaisin ja nyt ne näyttäisivät kariutuneen kokonaan.

Warren vieritti syyn ottelun peruuntumisesta Usykin leiriin ja vihjasi, että ukrainalainen olisi “etsinyt pakotietä” ottelusta.

– He sanoivat, että ottelun on tapahduttava ennen 29. huhtikuuta, ja jos se tapahtuu myöhemmin, he haluavat erilaisen jaon, Warren sanoi.

– Syy siihen oli se, että he eivät uskoneet Tysonin olevan valmis 29. päivään mennessä, ja yhtäkkiä Tyson olikin valmis. He etsivät keinoa päästä pois.

Muun muassa twitterissä syyttävää sormea on kuitenkin osoitettu Furyn leiriin. Moni uskoo, ettei Fury uskonut Usykin suostuvan 70/30 jakoon ja yritti näin saada ukrainalaisen perääntymään ottelusta. Kun Usyk kuitenkin suostui Furyn ehtoihin, oli brittinyrkkeilijällä jälleen lisää vaatimuksia.

Fury pitää tällä hetkellä hallussaan WBC:n raskaansarjan vyötä ja Usyk kolmea muuta mestaruusvyötä. WBA on asettanut neuvotteluille aikarajaksi huhtikuun ensimmäisen päivän. Mikäli ottelun ehdoista ei päästä ennen tätä sopuun, määrää WBA Usykin puolustamaan mestaruusvöitään Daniel Duboisia vastaan.

Mikäli twiitti ei näy, näet sen täältä.

Mikäli twiitti ei näy, näet sen täältä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit