Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Eläinaktivistit iskivät laukkakilpailuihin – Poliisi otti kiinni lähes 120 henkilöä

Eläinaktivistit iskivät laukkakilpailuihin
Pexels

Grand Nationalin estelaukkakilpailut legendaarisella Aintreen kilparadalla viivästyivät kun yli 100 mielenosoittajaa iski kilpailuun. Lauantain kilpailu pääsi alkamaan noin 15 minuuttia myöshässä sen jälkeen kun eläin- ja ilmastoaktivistit pääsivät radalle.

Eläinten oikeuksia ajavan Animal Rising -järjestön mielenosoittajat tunkeutuivat kilparadalle kiivettyään turva-aitojen yli. Kolmipäiväisen Grand National tapahtuman aikana on kuollut nyt kolme hevosta ja järjestö pyrki mielenosoituksellaan nostamaan hevosurheilussa kilpailevien hevosten turvallisuuden puheenaiheeksi.

– Animal Rising kutsuu kaikkia aloittamaan kriittisen keskustelun katkenneesta suhteestamme eläimiin ja luontoon, järjestö kirjoitti lauantaina.

– Kasvipohjaisessa ravinnossa ja villiinnyttämisessä on avain ilmastokriisin ja ekologisten ongelmien ratkaisemiseksi.

Pieni joukko mielenosoittajia onnistui tunkeutumaan kilparadalle ja Merseysiden poliisi kertoi pidättäneensä nämä henkilöt. Kokonaisuudessaan poliisi on pidättänyt 118 mielenosoittajaa – osan kilparadalta lauantaina ja osan ennen kilpailuja teiden tukkimisten vuoksi.

– Pidätyksiä [tehtiin] huomattava määrä. Voin vahvistaa, että tänään on pidätetty yhteensä 118 ihmistä sekä rikosvahingoista että yleisön häirinnästä, Merseysiden poliisin apulaispoliisipäällikkö Paul White kommentoi.

Animan Rising järjestön edustaja Nathan McGovern kertoi, että järjestö aikoo osoittaa mieltään tulevana kesänä myös muissa vastaavissa suurissa urheilutapahtumissa.

– Emme lannistu, ja jatkamme rauhanomaisesti toimintaamme, jotta eläimille ei enää tapahtuisi vahinkoa Aintreessä.

– Tämä päivä on ensimmäinen monista tänä kesänä todella toteutettavista toimista, joilla tämä keskustelu nostetaan asialistan kärkeen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut