Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Snookerin MM-kisoja varjostaa ikävä epäily – Lajilegenda Shaun Murphy uskoo kuitenkin lajin olevan “parhaimmillaan”

Shaun Murphy positiivisena snookerin nykyisestä tilasta
AOP

Snookerin MM-kilpailut starttaavat tänään ja lajin pitkäaikainen tähti Shaun Murphy uskoo, että laji on parhaillaan “parhaassa tilassa, jossa se on koskaan ollut”.

Vaikka turnausta varjostaakin 10 pelaajan epäilyt tulosjärjestelyistä, uskoo Shaun Murphy, että laji saisi “lääkäriltä puhtaat paperit”.

– Totuus on se, että snooker on kaikkien mitattavissa olevien mittareiden mukaan parhaassa tilassa, jossa se on koskaan ollut – varsinkin kun otetaan huomioon pandemia ja se, että emme ole vieläkään saaneet kuutta tai seitsemää turnaustamme Kiinassa ja Kaukoidässä takaisin, mies kommentoi.

– Jos emme olisi menettäneet noita turnauksia, emme edes kävisi tätä keskustelua. Pandemia vahingoitti snookeria enemmän kuin useimpia urheilulajeja, koska se menetti lähes kolmanneksen tuloistaan.

Pandemia ja rahakkaiden turnausten peruuntuminen ovat olleet kova isku snookerille, ja lajin palkintorahat ovat kutistuneet noin 15 miljoonasta noin 11 miljoonaan. Lajin seitsenkertainen maailmanmestari Ronnie O’Sullivan on kritisoinut kiertueen palkintorahoja tiukkaan sävyyn ja uskoo, että summa pitäisi olla vähintään kolminkertainen.

MM-kisoja varjostaa tosiaan hieman epäily 10 kiinalaispelaajan otteluiden tulosjärjestelystä. Murphy kuitenkin uskoo, että turnauksen ajalle osuvat epäiltyjen kuulemiset on itse asiassa lajille hyvä asia.

– Voimme käyttää hyväksemme sitä, että nämä kuulemiset tapahtuvat turnauksen aikana, ensimmäistä maailmanmestaruuttaan sitten vuoden 2005 hakeva Murphy totesi.

– Asian käsitteleminen maailman median edessä osoittaa, että yritämme tehdä parhaamme.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Muut