Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Tyly, tylympi – Mark Williams! – Snookerin maailmanmestari esitti melkoista peliä avauskierroksella

Mark Williams eteni toiselle kierrokselle Snookerin MM-kisoissa.
AOP

Snookerin MM-kisojen kolmas pelipäivä on käynnissä Englannin Sheffieldissä. Nyt MM-kisojen toiselle kierrokselle tiensä on selvittänyt jo seitsemän pelaajaa. Toinen kierros käynnistyy torstaina jolloin myös avauskierros pelataan loppuun.

Snookerin MM-kisojen kolmen ensimmäisen päivän aikana on nähty vasta kaksi yllätystä. Yllätystä ei kuitenkaan nähty Walesin Mark Williamsin ja Englannin Jimmy Robertsonin välisessä kamppailussa. Sunnuntaina pelatun ensimmäisen session jälkeen Robertson johti taistoa jo 5-4 -lukemin, mutta toisessa sessiossa suunta kääntyi täysin. Williams voitti maanantaina pelatun kakkossession kaikki kuusi erää ja marssi toiselle kierrokselle 10-5 -lukemin.

48-vuotias kolmikertainen maailmanmestari oli ottelussa hyvässä vireessä. Walesilainen teki koko otteluun kahdeksan vähintään 50 pisteen lyöntisarjaa ja yhden sadan pisteen sarjan. Robertson teki otteluun kolme vähintään 50 pisteen sarjaa, mutta ei satasia.

Williams kohtaa toisella kierroksella Belgian ykköspelaaja Luca Brecelin. Brecel kaatoi sunnuntain jännitysnäytelmässä Englannin Ricky Waldenin 10-9 -lukemin.

Williamsin ja Brecelin välisen ottelun voittaja kohtaa puolivälierissä joko Ronnie O’Sullivanin tai Iranin Hossein Vafaein. Vafaei kaatoi maanantaina loppuun pelatussa ottelussa Kiinan suurpelaaja Ding Junhuin 10-6 -lukemin. Junhui johti ottelua ennen maanantain sessiota 5-4 -lukemin, mutta sai vaan yhden erän maanantaina loppuun pelatussa ottelussa. Vafaei teki ottelussa yhteensä kaksi sadan pisteen sarjaa ja Junhui yhden. Vafaei teki kahdeksan vähintään 50 pisteen sarjaa ja voitti niistä kaikki erät.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Muut