Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Talviurheilu

Johannes Kläbon yllätyspäätös puhuttaa Norjassa – Maan hiihtolegenda kertoi mielipiteensä: “Dollarinkuvat silmissä”

Petter Northug kertoi mielipiteensä Käbön lähdöstä
AOP

Norjalaisen hiihdon lajilegenda Petter Northug ei näe Johannes Käbon päätöstä jättäytyä maajoukkueesta kovinkaan yllättävänä.

Norjan maastohiihdon suurin tähti, Johannes Kläbo, ilmoitti yllättäen sunnuntai-iltana jättävänsä Norjan maajoukkueen ja jatkavansa harjoittelua jatkossa itsenäisesti.

Miehen päätöksen taustalla oli viime viikolla uutisoitu tieto Norjan maajoukkueen tekemistä isoista säästöistä. Maajoukkueen kokoa pienennetään Norjassa huomattavasti ja muun muassa matkustuskuluista karsitaan.

Lajilegenda Petter Northugille nuoren hiihtotähden päätös ei tullut yllätyksenä. Northug kommentoi tilannetta Norjan TV2:lle.

– Hän tietää mitä haluaa. Nyt hän voi päättää kaikesta itse. Hän on tullut siihen ikään, että haluaa tehdä asioita omalla tavallaan, Northug sanoi Iltalehden mukaan.

Myös Northug irtautui aikanaan Norjan maajoukkueesta ja teki oman ison sponsorisopimuksen vähittäiskauppaketju Coopin kanssa. Mies näkeekin Kläbon tilanteessa paljon yhtäläisyyksiä omaansa.

– Uskon, että näkee samoja piirteitä omassa kuin minunkin silloisessa tilanteessa. Norjan maajoukkueen sponsoreilla on dollarinkuvat silmissään ja he haluavat käyttää häntä omiin tarkoituksiinsa, Northug kuittasi.

Kläbon lähtö tietää kuitenkin mahdollisesti myös vaikeuksia nuoren miehen uralle. Myös Northug sai kokea sen aikanaan.

– Jäät paitsi maajoukkueen kanssa pidettävistä harjoitusjaksoista ja siitä laadusta, jota sieltä löytyy. Menetät myös yhteytesi Norjan liittoon ja sen etuihin.

– Ehkä suurin haaste minulle oli kuitenkin huoltorekan käyttömahdollisuus ja suksien voitelu. Siellä tulee esiin monia pulmia ja kysymyksiä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Talviurheilu