Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Lauri Markkaselle iso tunnustus NBA:ssa! – “En herännyt ihan turhaan keskellä yötä”

Lauri Markkanen nähdään lähteiden mukaan NBA:n tähdistöviikonlopun kolkkikisassa
AOP

Lauri Markkanen on nimetty NBA:n kauden kehittyneimmäksi pelaajaksi. Palkinto myönnettiin maanantain ja tiistain välisenä yönä Suomen aikaa.

Lauri Markkanen voitti äänestyksessä ylivoimaisesti Oklahoma Cityn Shai Gilgeous-Alexanderin ja New Yorkin Jalen Brunsonin. Voittajan valitsi eri puolilla Yhdysvaltoja ja Kanadaa toimiva urheilutoimittajien raati. Markkanen valittiin ensimmäiselle sijalle 69 äänestyslipukkeessa sadasta.

Parhaillaan varusmiespalvelusta suorittava Markkanen oli hereillä kello kaksi yöllä ja vastasi saamaansa tunnustukseen iloisena.

– En herännyt ihan turhaan kahdelta yöllä, Markkanen vitsaili TNT:n suorassa lähetyksessä.

– Tämä tuntuu upealta. On tietysti valtava etuoikeus olla tässä asemassa, Markkanen totesi.

Markkanen pelasi elämänsä kauden NBA:ssa pussittaen keskiarvolta 25.6 pistettä ottelua kohden. Suomalainen nappasi tällä kaudella keskiarvolta 8.6 levypalloa ottelua kohden ja antoi 1.9 koriin johtanutta syöttöä.

Ennen kaikkea Markkanen oli kuitenkin Utah Jazzin kantava voima ja otti isoa roolia joukkueessa.

– Luulen että oikeastaan kaikki klikkasi – olin oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Minulla oli hieno kesä takana ja rakensin itseluottamusta hyvin ennen kauden alkua, Markkanen arveli, kun tältä kysyttiin, miksi homma lähti Utahissa rullaamaan niin hyvin.

– Valmentaja Hardy (Will) sanoi minulle heti ensimmäisenä päivänä, että tee vain samaa, mitä teit koripallon EM-kisoissa.

Markkasen upea kausi toi miehelle myös historiallisen valinnan NBA:n tähdistöjoukkueeseen ensimmäisenä pohjoismaisena pelaajana.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Koripallo