Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Vyönsä menettänyt UFC-tähti nousee painoluokkaa ylemmäs – Seuraavaksi vastassa kovalyöntinen puolalaismörssäri

Alex Pereira
AOP

Vain reilu kuukausi sitten rajun tyrmäystappion Israel Adesanyalle kokenut Alex Pereira on palaamassa jälleen tositoimiin. Brasilialaisottelija nousee kevyeeseen raskassarjaan ja kohtaa puolalaistähti Jan Blachowiczin.

Alex Pereira ei aio jäädä laakereille lepäämään. Mies kohtasi huhtikuussa järjestetyn UFC 287-tapahtuman pääottelussa Israel Adesanyan.

Pereira oli vienyt kaksikon aiemman kohtaamisen nimiinsä, mutta tällä kertaa Adesanya oli vahvempi ja onnistui tyrmäämään brasilialaisen kamppailun toisessa erässä.

Rajusta pettymyksestä huolimatta Pereira ei aio jäädä nuolemaan haavoja pitkäksi aikaa. Mies tiedotti hiljattain ottelevansa seuraavaksi kevyt raskassarjassa ja paljasti nyt tulevan vastustajansa.

– Seuraava vastustajani on Jan Blachowicz. Hän on kokenut ja vaarallinen kaveri. Tunnemme hänet hyvin, koska hän on otellut tiimitoveriani, Glover Teixeiraa, vastaan. Olen varma, että Gloverin kanssa harjoittelu auttaa minua, sillä saan häneltä paljon tietoa, kuten aina.

– Kaikki tietävät, että Blachowicz on monipuolinen ja erittäin vaarallinen ottelija, mutta mielestäni tämä on hyvä ensimmäinen testi minulle (uudessa painoluokassa). Olen entinen välisarjan mestari, joten en yllättynyt siitä, että minulle tarjotaan top5-ottelijoita.

Lähde: LowKickMMA

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Kamppailulajit