Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Robert Helenius hurjaan testiin viikonloppuna! – Eddie Hearn: “Oikea valinta”

Robert Helenius
AOP

Robert Helenius joutuu hurjaan testiin tulevana viikonloppuna, kun hänet hälytettiin lyhyellä varoitusajalla Anthony Joshuan haastajaksi. Brittitähti on ottelun selkeä ennakkosuosikki, mutta julkkispromoottori Eddie Hearn uskoo porvoolaisen pystyvän tarjoamaan tälle kovan haasteen.

Kuten aiemmin uutisoimme, Dillian Whyten ja Anthony Joshuan tulevalle viikonlopulle kaavailtu ottelu peruttiin ensin mainitun annettua positiivisen dopingtestin. Whytelle on etsitty korvaajaa heti tilanteen tultua julki ja valinta kohdistui Suomen ykkösnimeen, Robert Heleniukseen.

Porvoon kovanyrkki tyrmäsi paluuottelussaan suhteellisen tuntemattoman Mika Mielosen kärsittyään viime vuonna tylyn tappion Deontay Wilderille.

Heleniuksen valinta Whyten tilalle on herättänyt nyrkkeilypiireissä jonkin verran närää, mutta Joshuan promoottorina toimiva Eddie Hearn uskoo suomalaisen pystyvän tarjoamaan englantilaiselle hyvän haasteen.

– Uskon, että Helenius on oikea valinta. On totta, että hän hävisi Wilderille, mutta siihen lyöntiin olisi luultavasti tipahtanut hevonenkin! Helenius on isokokoinen ja omaa kovan lyöntivoiman. Hän voitti viime viikonloppuna ottelunsa.

– Loppujen lopuksi jokainen päätös herättää aina kritiikkiä, mutta uskon, että tästä on tulossa monimutkainen ja vaarallinen ottelu.

Lähde: Boxing News 24

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit