Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

H-hetki lähenee! – Joshua yritti psyykata Heleniusta perjantain punnitustilaisuudessa

Anthony Joshua, Robert Helenius.
AOP

Porvoon rautanyrkki, Robert Helenius joutuu myöhään lauantaina hurjaan testiin Anthony Joshuaa vastaan. Miesten välillä on vallinnut selkeä kunnioitus, mutta perjantain punnituksessa tunteet meinasivat hieman lämmetä.

Anthony Joshuan ja Robert Heleniuksen välisen ottelun ennakkosuosikista ei liene pienintäkään epäselvyyttä. Brittitähteä pidetään selkeänä voittajasuosikkina, vaikkei mies olekaan ehkä takavuosien veroisessa iskussa. Tappiot Andy Ruiz Jr:lle ja Oleksandr Usykille ovat jättäneet miehen itseluottamukseen jäljen.

Heleniuksella on ottelusta pelkästään voitettavaa, sillä juuri kukaan ei usko porvoolaisen mahdollisuuksiin. Kaiken mennessä täydellisesti ottelusuunnitelman mukaan, englantilainen on kuitenkin horjutettavissa.

Miehet ovat puhuneet median välityksellä toisistaan pelkästään hyvää, mutta perjantain punnitustilaisuudessa jännitys alkoi näkyä. Heleniuksen painoksi ilmoitettiin 113 kiloa. Joshuan kohdalla vaaka pysähtyi 113,4 kiloon. Kaksikko tuijotteli pitkään toisiaan ennen kuin Joshua avasi suunsa.

– Onko sinulla ongelmia kanssani?, britti kysyi.

Heleniuksen vastattua kieltävästi Joshua jatkoi uhoamistaan:

– Joko ottelemme nyt tai huomenna. Tulemme joka tapauksessa ottelemaan.

Helenius puolestaan kommentoi DAZN:lle aikovansa järkyttää yleisöä. Ottelun kaikki paineet ovat Joshuan harteilla, joka on hyvä asia suomalaisen mahdollisuuksien kannalta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Kamppailulajit