Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Yleisurheilu

Topi Raitasen MM-kisat menivät karusti mönkään: “Konkretisoitui pahimmalla mahdollisella tavalla”

Topi Raitanen valmistautuu MM-kisoihin
AOP

Topi Raitasen MM-kisat päättyivät pettymykseen, kun paikka 3000 metrin esteiden finaaliin ei auennut. Raitasen kauden ongelmat näkyivät karulla tavalla juoksussa ja viime kesän Euroopan mestari jäi omassa erässään 11.

Topi Raitasen vaikea kausi sai jatkoa Budapestin MM-kisoissa, missä miehen matka 3000 metrin aidoissa jäi alkueriin. Raitanen lähti kisaan realistisin, mutta toiveikkain mielin. Taustalla oli vaikea valmistautuminen kisoihin, mutta mies uskoi, että finaalipaikka voisi aueta, mikäli tämä pääsisi lähelle omaa parasta kuntoaan.

Niin ei kuitenkaan Budapestin iltapäivässä käynyt. Raitasen kisa ei sujunut toivotulla tavalla ja maalissa haastattelussa oli pettynyt mies.

– Mitäänsanomaton juoksu. Lopussa kun pitäisi mennä, niin ei vain löydy sitä jaksamista mitä pitäisi. Lihaksisto ei ollut vielä valmis, valitettavasti näin, pettynyt Raitanen summasi maalissa.

Raitanen jäi erässään sijalle 11 ajalla 8.30,69.

– Tuo on Topille sunnuntailenkki normaalikunnossa, Raitasen valmentaja Janne Ukonmaanaho tiivisti miehen tilanteesta.

Yleensä arvokisoissa parhaimpaansa yltänyt Raitanen ei saanut tällä kertaa kropasta tarvittavaa irti. Normaalikunnolla miehen kunto olisi erän vauhdissa finaalipaikkaan riittänyt, mutta tällä kertaa vaadittavaa menoa ei löytynyt.

Raitanen oli yhdessä valmentajansa Ukonmaanahon kanssa päättänyt, että MM-kisoista haetaan finaalipaikkaa vaikean kesän jälkeen riskilläki. Tällä kertaa riski ei kuitenkaan kantanut.

– Sellaista urheilu ja elämä on. Välillä joutuu ottamaan riskejä, mutta nyt ne sitten konkretisoituivat pahimmalla mahdollisella tavalla, Raitanen harmitteli.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Yleisurheilu