Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Yleisurheilu

Wilma Murrolta hurja myrskyvaroitus seiväshypyn finaaliin!: “Jatketaan niin kauan kun rima pysyy ylhäällä”

Wilma Murto kisaa Zürichin Timanttiliigassa
AOP

Wilma Murto selvitti tiensä naisten seiväshypyn finaalin leikitellen.

Suomen suurin mitalitoivo Budapestin MM-kisoissa, Wilma Murto, lunasti upeasti kovia odotuksia naisten seiväshypyn karsinnassa maanantaina.

Murrolta nähtiin todella vakuuttava esitys naisten seipään karsinnassa. Seiväshypyn hallitseva Euroopan mestari ei pudottanut karsinnassa rimaa kertaakaan ja ylitti kaikki hyppäämänsä korkeudet 435, 450, 460 ja 465 ensimmäisellään.

– Olen tosi tyytyväinen. Perus turvallisella kaavalla ja perus hyviä hyppyjä. Ei mitään ihan nappihyppyjä, Murto summasi Ylen haastattelussa karsinnasta.

Seipään finaali hypätään keskiviikkona.

– Paljon lepoa ja ruokaa, Murto kertoi valmistautumisesta finaaliin.

Yli 470 ylitykset ovat olleet Murrolle tällä kaudella jo melko peruskauraa. Myös finaaliin nainen lähtee niin sanotulla “peruskaavalla”

– Nyt on ollut aika sellaista tasaisen varmaa [hyppääminen], eikä ole hirveästi vaihdellut olosuhteetkaan, eli aika sellaisella peruskaavalla voidaan lähteä. Jatketaan niin kauan kun rima pysyy ylhäällä, nainen ennakoi keskiviikon suunnitelmastaan.

Murto on keskiviikon finaalissa ainoa suomalaisnainen. 456 tällä kaudella ylittäneen Elina Lampelan matka karsinnassa päätyi korkeuteen 460, josta nainen pääsi yrittämään kolmesti. Saga Anderssonin puolestaan karsinta meni täysin penkin alle. Nainen ei selvittänyt kolmella yrityksellä aloituskorkeuttaan 420.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Yleisurheilu