Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Yleisurheilu

Hurja esitys! – Ruotsin kiekkojätti jysäytti hirmuisen siivun

Ruotsin Daniel Ståhl voitti uransa toisen MM-kullan.
AOP

Unkarin pääkaupungissa Budapestissa käytävissä yleisurheilun MM-kisoissa nähtiin hurja maanantai-ilta. Maanantain myöhäisillassa ratkottiin muun muassa miesten kiekonheiton maailmanmestaruus, joka meni kuin menikin Ruotsiin ja Daniel Ståhlin nimiin. Ståhl jäi viime kesänä sekä MM-, että EM-kisoissa ulos mitaleilta, mutta kuittasi vahingon uransa toisella maailmanmestaruudella.

Ruotsin Daniel Ståhl nousi viimeisellä kierroksella miesten kiekonheiton MM-kultaan Budapestin maanantai-illassa uudella kisaennätyksellä 71,46.

Ståhl nousi kilpailun johtoon neljännellä kierroksella heitettyään hurjan 69,39 metriä kantaneen kaaren. Kisassa toiseksi sijoittunut viime kesän maailmanmestari, Slovenian Kristjan Ceh heitti kuitenkin viimeisellä yrityksellään 70,02 kantaneen heiton ja nousi kärkeen. Ståhl sai vielä vastausvuoron ja jysäytti voittoon hurjalla yli 71 metriä kantaneella heitolla.

Tuloksen arvoa nostaa se, että Budapestin yleisurheilustadion on tuuleton olosuhde toisin kuin esimerkiksi Paavo Nurmi Stadion Suomen Turussa, jossa Ståhl on heittänyt useasti yli 70 metrisiä heittoja.

Kisassa kolmanneksi heitti alle 23-vuotiaiden Euroopan mestaruutta Espoossa juhlinut Liettuan Mykolas Alekna. Alekna heitti kisassa tuloksen 68,85. Alekna voitti viime vuonna MM-hopeaa ja EM-kultaa aikuisten arvokisoissa.

Kisassa neljänneksi sijoittui Australian Matthew Denny maansa ennätyksellä 68,24. Viides kisassa oli Jamaikan Fedrick Dacres tuloksella 66,72.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Yleisurheilu