Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Yleisurheilu

Karmeaa epäonnea! – Miesten kolmiloikkaan yllätysvoittaja

Hugues Fabrice Zango voitti ensimmäisen maailmanmestaruuden 30-vuotiaana.
AOP

Yleisurheilun MM-kisoissa Unkarin pääkaupungissa Budapestissa nähtiin maanantaina todella ikävää draamaa. Miesten kolmiloikan loppukilpailun suurin voittajasuosikki hajosi ensimmäisessä hypyssään ja tämä avasi mahdollisuuksia muille kilpailijoille. Tätä mahdollisuutta maailmanmestaruuteen ei kokenut hyppääjä jättänyt käyttämättä.

Burkina Fason Hugues Fabrice Zango juhlii Budapestin illassa miesten kolmiloikan maailmanmestaruutta. Zango nousi maailmanmestaruuteen kolmiloikkakilpailussa tuloksella 17,64, joka jää hänen kauden parhaasta noteerauksestaan lähes 20 senttiä.

Zango täytti värisuoransa MM-kilpailuissa maailmanmestaruudella. Burkinafasolainen on urallaan voittanut aiemmin pronssia Dohan MM-kisoissa 2019 ja hopeaa Eugenen MM-kisoissa 2022.

Kisassa muut mitalit menivät Kuubaan, kun Lazaro Martinez loikki toiseksi tuloksella 17,41 ja maanmies Cristian Napoles ponkaisi uudeksi ennätyksekseen 17,40.

Heti kilpailun ensimmäisellä kierroksella nähtiin todella ikävä tilanne, kun kisan suuri voittajasuosikki Jamaikan Jaydon Hibbert loukkaantui kesken ensimmäisen loikan. Hibbert ponkaisi lankulta ja tunsi välittömästi ikävän tunteen takareidessään jättäen suorituksen kesken.

Vuonna 2005 syntyneen urheilijan takareittä hoidettiin kentällä järjestäjien toimesta koko toinen kierros ja aika ennen kolmatta suoritusta. Lopulta jamaikalainen ei päässyt tekemään suoritusta, joka tarkoitti automaattisesti sitä, että Hibbert jäi ilman tulosta ja tippui ulos kolmelta viimeiseltä kierrokselta.

Hibbert voitti karsinnan tuloksella 17,70 ja omaa maailman kärkituloksen 17,87,

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Yleisurheilu