Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Yleisurheilu

Jenkkikaunottaren juhlat Budapestissa? – Naisten kiekonheitossa yksi suosikki yli muiden

Yhdysvaltain Valarie Allman on suosikkina naisten kiekossa.
AOP

Yleisurheilun MM-kisoissa käydään tiistaina pelkästään iltakilpailuja. Iltakilpailujen yhtenä helmenä on tiistaina naisten kiekonheiton loppukilpailu, jossa Yhdysvaltain Valarie Allman on yksi suurimmista suosikeista. Allman selvitti karsinnan helposti yhtenä viidestä naisesta, joka onnistui rikkomaan karsintarajan 64 metriä.

Viime vuonna Eugenessa käydyissä yleisurheilun MM-kisoissa katkerasti kolmanneksi jäänyt Yhdysvaltain olympiavoittaja Valarie Allman hakee tiistaina uransa ensimmäistä maailmanmestaruutta. Allman lähtee naisten kiekonheiton loppukilpailuun suurena mestarisuosikkina ennen Kiinan maailmanmestari Bin Fengiä ja Kroatian Sandra Perkovicia.

Allman heitti karsinnassa tuloksen 67,14 ja oli reilun metrin erolla paras. Viime vuonna MM-kultaa voittanut kiinalainen Feng heitti tuloksen 65,68. Kroatian Perkovic oli karsinnan kolmas kauden parhaallaan 65,62.

Vahvana kiekonheittomaana tunnettu Saksa sai jälleen finaaliin kolme heittäjää. Claudine Vita oli karsinnan neljäs tuloksella 64,51, Shanice Craft kuudes tuloksella 63,42 ja Kristin Pudenz kymmenes 62,71 kantaneella heitolla. Finaaliin viimeisenä tiensä selvitti Italian Daisy Osakue. Osakue heitti tuloksen 61,31.

Yksi kilpailun mitalisuosikeista on Hollannin kuulaakin työntävä Jorinde van Klinken. Van Klinken kuuluu kiekonheitossa 70 metrin kerhoon. Hollantilainen oli vaisu karsinnassa heittämällä vain tuloksen 63,20. Viime vuonna hollantilainen otti arvokisoista neljännet sijat reilun 64 metrin tuloksilla.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Yleisurheilu