Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Yleisurheilu

Kaatuuko viikinki? – Yleisurheilun MM-kisoissa luvassa hurja finaali

Karsten Warholmin tapaus on puhuttanut MM-kisoissa
AOP

Keskiviikkona yleisurheilun MM-kisoissa Unkarin pääkaupungissa Budapestissä käydään lukuisia finaaleja. Yksi mielenkiintoisimmista finaaleista on illan päättävä miesten 400 metrin aitojen loppukilpailu. Maanantaina juostujen välierien jälkeen norjalaisen ME-miehen ympärillä on käyty paljon keskusteluja. Nyt kaikki suosikit ovat samalla viivalla ja vain kovin kaikista voittaa.

Yleisurheilun MM-kisoissa käydään keskiviikkona monta mielenkiintoista loppukilpailua. Yksi mielenkiintoisimmista on miesten 400 metrin aitojen loppukilpailu, jossa olympiavoittaja ja ME-mies Karsten Warholm on suurin mestarisuosikki.

Warholmin kovimmat haastajat löytyvät Amerikasta, kun Yhdysvaltain Rai Benjamin ja Brasilian Alison Dos Santos pyrkivät lyömään norjalaiselle ihmemiehelle kiilaa. Mielenkiintoista on myös nähdä onnistuuko Jamaikan ihmenuori Roshawn Clarke parantamaan jälleen alle 20-vuotiaden ME:tä.

Clarke juoksi välierässä hurjan ajan 47.34, joka jäi vain reilut puoli sekuntia Kevin Yougin rikkomattomana pidetystä ME-ajasta, jonka ovat sittemmin rikkoneet kaikki tämän kisan kolme suosikkia. Clarken aika on kautta aikain 16. kovin noteeraus miesten aidatulla ratakierroksella. Clarke on syntynyt vuonna 2004.

Clarke taistelee kisassa neljännestä sijasta yhdessä brittiläisten neitsytsaarien Kyron McMasterin ja Yhdysvaltain Trevor Bassittin kanssa. Vuonna 1998 syntynyt Bassitt juoksi välierässä ennätyksenä 47.37 ja McMaster voitti kevyimmän erän eli ensimmäisen välierän ajalla 47.72.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Yleisurheilu