Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Ralli

Ratkeaako MM-sarja jo seuraavassa rallissa? – Rovanperä otti ison askeleen kohti toista maailmanmestaruuttaan

Kalle Rovanperä hurjasteli Kreikan MM-rallin voittoon
AOP

Rallin MM-sarja saattaa ratketa jo seuraavassa osakilpailussa, sillä Kalle Rovanperällä on Kreikan voiton myötä teoreettinen mahdollisuus maailmanmestaruuden varmistamiseen.

Toyotan Kalle Rovanperä ajoi Kreikan Akropolis MM-rallin voittoon ja nappasi viikonlopulta täyden pistepotin. Miehen MM-sarjan lähin kilpakumppani Elfyn Evans ajoi rallissa toiseksi. Hyundain Dani Sordo sijoittui Kreikassa kolmanneksi.

– Tämä oli iso helpotus. Hankalan Suomen MM-rallin jälkeen meidän piti nousta takaisin. Starttasimme ensimmäisenä autona ja pystyimme tulemaan ykkösenä maaliin. Se on vahva suoritus, Rovanperä iloitsi.

Hyundain Esapekka Lappi kärsi ongelmista koko viikonlopun ajan ja ajoi lopulta viidenneksi.

– Tänään meillä meni hyvin, mutta muuten tämä ei ollut meidän viikonloppumme. Meidän pitää onnistua paremmin – ensi kerralla olemme parempia, Lappi vakuutteli.

Rovanperä kasvatti voitollaan eroaan MM-sarjan kärjessä ja johtaa sitä nyt 33 pisteen turvin ennen Evansia.

Teoriassa suomalaisella on mahdollisuus varmistaa MM-sarjan mestaruus itselleen jo kauden seuraavassa rallissa. Se vaatisi Rovanperältä kuitenkin Chilen rallista täyttä pistepottia sekä Evansin jäämistä nollille.

Mestaruus näyttäisi joka tapauksessa olevan kahden kauppa, sillä MM-sarjassa kolmantena oleva Thierry Neuville joutui keskeyttämään leikin Kreikassa lauantaina. Belgialainen on nyt 66 pisteen päässä Rovanperästä ja mestaruus on käytännössä tältä jo karannut.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Koripallo

Mainos

Formula 1

Mainos

Ralli

Mainos

Tennis

Mainos

Lentopallo

Lisää aiheesta Ralli