Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Talviurheilu

Norjan hiihtomaajoukkueen kulisseista leviää rajuja syytöksiä – Sabotoitiinko Johannes Kläboa MM-kisoissa?

Johannes Kläbo
AOP

Norjan hiihtopiireissä kuohuu parhaillaan toden teolla ja maan hiihtokulisseista leviää rajuja väitteitä kiusaamisesta sekä sabotoinnista.

Norja on yksi hiihtolajien ehdoton kärkimaa. Menestyksen kulisseista kantautuu kuitenkin rajuja syytöksiä huonosta ilmapiiristä sekä kiusaamisesta ja jopa sabotaasista.

Olympiavoittaja Johannes Hösflot Kläbon entinen suksihuoltaja Frode Pedersen on paljastanut maajoukkueen kulisseista hurjia syytöksiä ja epäilee muun muassa, että joukkueen kirkkainta tähteä sabotoitiin vuoden 2023 MM-kisoissa.

Pedersen kertoi, että Planican MM-kisojen 15 kilometrin vapaan hiihtotavan alla Kläbon sukset katosivat mystisesti kuin tuhka tuuleen.

Sukset ilmestyivät epäilyttävästi juuri ennen kisan starttia, mutta niitä ei enää tuossa vaiheessa ehditty huoltaa kisakuntoon. Pedersen huomasi myös, että suksien pohjat olivat pilalle naarmutetut.

– Niiden pohjat olivat täysin tuhoutuneet. Joku oli kävellyt niillä sorastetun parkkipaikan läpi tai jotain, Pedersen hämmästeli.

Norjan miesten hiihdon ehdoton ykkösnimi Kläbo jätti Norjan maajoukkueen viime kauden päätteeksi. Samalla Pedersenin ja Kläbon vuosia kestänyt yhteistyö maajoukkueessa tuli päätökseen.

Pedersenillä ei ole paljoa hyvää sanottavaa Norjan maajoukkueesta, missä vallitsee miehen mukaan huono sosiaalisen kanssakäymisen kulttuuri. Mies kokee tulleensa useaan otteeseen kiusatuksi sekä mustamaalatuksi – osittain sen vuoksi, että tämä on epäkohdista rehellisesti puhunut.

– Tämä liittyy siihen, mitä olen puhunut kiusaamisesta ja karusta kielenkäytöstä. Sellaiset asiat eivät ole ok. Minusta se ei ollut hauskaa.

Norjan hiihtoliitto on aloittanut Pedersenin kommenttien perusteella tapauksesta tutkinnan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Talviurheilu