Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Taas yksi maailmanmestaruus vaarassa? – F1-toimittaja otti Michael Schumacherin tähtäimeensä: “MM-titteli pitäisi ottaa häneltä pois”

Michael Schumacher kuvattuna vuonna 1996
AOP

F1-sarjassa kohistaan parhaillaan MM-titteleistä. Yksi jos toinenkin vanha maailmanmestaruus on nimittäin parhaillaan pöydällä, kun titteleiden “todellisia” voittajia spekuloidaan.

Toistaiseksi spekulaatioissa ei olla päästy äänekkäitä mielipiteitä pidemmälle, mutta edessä saattaa olla mielenkiintoisia keskusteluja, mikäli jo jaettuja maailmanmestaruuksia lähdettäisiin muuttamaan.

Lewis Hamilton on ollut molempiin suuntiin keskusteluissa mukana, sillä brittikuljettajalta yritetään viedä mestaruus ja mies kokee tulleensa myös ryöstetyksi yhden mestaruuden kanssa. Felipe Massa vaatii vuoden 2008 maailmanmestaruutta Hamiltonilta itselleen. Myös Hamiltonin ja Max Verstappenin välinen ratkaisu vuoden 2021 mestaruudesta Abu Dhabin osakilpailussa on jälleen tapetilla.

F1-toimittaja Roger Benoit on nyt väläytellyt F1-legenda Michael Schumacherin vuoden 1994 maailmanmestaruuden riistämistä saksalaiselta.

Vuoden 1994 mestaruus ratkottiin kauden viimeisessä osakilpailussa Adelaidessa Schumacherin ja Damon Hillin välillä. Schumacher johti MM-sarjaa vain yhden pisteen turvin ennen viimeistä osakilpailua, missä miehet kolaroivat keskenään ja lopulta molempien kilpailu päättyi keskeytykseen. Schumacher kruunattiin näin lopulta mestariksi.

Tapaus on yksi lajin historian kiistellyimmistä hetkistä, sillä Schumacher näytti kolaroineen Hilliin tahallaan tämän yrittäessä ohittaa saksalaisen.

Benoit uskookin, että Schumacher pitäisi luokitella kuusinkertaiseksi maailmanmestariksi, sillä Adelaiden lopputulos oli epäreilu.

Mies kuvaili hiljattain haastattelussa Schumacheria “kuusinkertaiseksi” maailmanmestarksi.

– Tietenkin tiedän, että hän oli maailmanmestari seitsemän kertaa. Mutta vuoden 1994 titteli pitäisi oikeastaan ottaa häneltä pois, koska hän voitti sen vain Damon Hilliä vastaan tekemänsä rikkeen takia, Benoit totesi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Formula 1