Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

NFL:n huippujoukkueelle karmaiseva takaisku! – Tähtipelaaja loukkaantui

New Orleans Saintsin Derek Carr.
AOP

NFL:ssä on käynnissä kolmas otteluviikko. Sunnuntain alkuillan kamppailuissa nähtiin todella tyrmääviä esityksiä, sillä useampi ottelu päättyi vähintään kahden pallonhallinnan voittoon. Sellaista ei kuitenkaan nähty Green Bay Packersin ja New Orleans Saintsin välillä, vaikka pitkään näyttikin siltä. Packers nousi ottelun viimeisellä neljänneksellä maagiseen voittoon.

Green Bay Packers juhli voittoa jo 11. kaudella putkeen kotiavauksessaan Lambeau Fieldillä. Packers nousi 17-0 -tappioasemasta rohkealla pelaamisella 18-17 -voittoon New Orleans Saintsista.

Packers teki 3-17 -tilanteessa kuuden pisteen arvoisen touchdownin ja onnistui kahden lisäpisteen yrityksessä. Tämän jälkeen kotijoukkueelle riitti touchdown ja normaali lisäpiste ottelussa johtoon siirtymiseen, joka lopulta riitti voittoon.

Ottelu ratkesi neljännen neljänneksen lopulla, kun Saints pääsi potkumaalialueelle, mutta joukkueen tulokaspotkaisija Blake Grupe ei osunut haarukkaan, joka olisi tuonut vieraille tarvittavat kolme pistettä.

Saintsille tuli tappion lisäksi karmaisevia uutisia, kun kolmannella neljänneksellä joukkueen ykköspelinrakentaja Derek Carr loukkaantui. Carr rikkoi tilanteessa olkapäänsä ja joutui jättämään ottelun kesken.

Carr teki kesällä Saintsin kanssa massiivisen sopimuksen, jonka arvo oli kokonaisuudessaan 150 miljoonaa dollaria neljästä vuodesta.

Carr onnistui ottelussa 13 heitossa ja heitti yhteensä 103 jaardia sekä yhden touchdownin. Kentälle vaihdettu viime kauden ykköspelinrakentaja Jameis Winston sai tililleen 101 heittojaardia, mutta ei onnistunut tekemään yhtään touchdownia.

Packersissa ensimmäistä kautta aloittavana pelinrakentajana toimiva Jordan Love onnistui 50 prosentin varmuudella heitoissaan. 22 Loven heittoa päätyi perille ja jaardeja kertyi yhteensä 259 kappaletta. Love heitti ottelussa yhden touchdownin ja syötönkatkon. Love juoksi ottelussa 39 jaardia ja teki juoksemalla yhden touchdownin.

Loven ykköskohde heittopelissä oli laitahyökkääjä Romeo Doubs, joka otti viisi koppia 12 heitosta. Doubs teki ottelussa touchdownin ja keräsi 73 jaardia.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut