Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

NFL:ssä uskomattomat turpakäräjät! – Ennätys vain potkumaalin päässä

Miami Dolphins murskasi NFL:ssä vastustajansa.
AOP

Amerikkalaisen jalkapallon pääsarjassa NFL:ssä nähtiin sunnuntaina melkoiset turpakäräjät. Suurin odotusten kanssa tähän kauteen tullut Miami Dolphins otti kotiyleisönsä edessä jättimäisen voiton valmentajaa kesällä vaihtaneesta Denver Broncosista. Ottelu lähti täysin käsistä toisella jaksolla ja ottelussa oli NFL:n ennätys pisteiden muodossa äärimmäisen lähellä.

Mike McDanielin valmentama Miami Dolphins esitti melkoiset pistejuhlat kotiyleisönsä edessä Hard Rock Stadiumilla Miamissa. Dolphins otti kauden kolmanteen otteluun kolmannen voittonsa kaatamalla Sean Paytonin valmentaman Denver Broncosin tylyin 70-20 -lukemin.

Dolphinsin tekemä pistemäärä on suurin, mikä on NFL:ssä nähty yli 50 vuoteen. Ottelun loppuvaiheessa Dolphinsilla oli mahdollisuus viimeistellä 73-20 -voitto potkumaalilla, mutta McDaniel ei halunnut enempää nöyryyttää vastustajaa, vaan käski kuluttaa kellon loppuun.

Ottelussa Dolphins teki yhteensä kymmenen touchdownia ja näistä kahdeksan meni juoksijoiden, eli keskushyökkääjien nimiin. De’Von Achane keräsi ottelussa 18 kannolla 203 jaardia ja teki kaksi touchdownia. Lisäksi Achane sai ottelussa pelinrakentaja Tua Tagovailoalta neljä heittoa ja otti ne kaikki kiinni. Kaksi koppia päätyi myös touchdowniksi. Kiinniottojaardeja Achane keräsi yhteensä 30 kappaletta.

Tagovailoa heitti ottelussa neljä touchdownia ja vain kolme heittoa ottelussa epäonnistui.

Joukkueen ykkösjuoksija Raheem Mostert sai ottelussa juoksupelissä 13 kantoa ja keräsi yhteensä 82 jaardia tehden kolme touchdownia. Heittopelissä Mostert sai seitsemän heittoa ja otti nämä kaikki kiinni. Jaardeja kertyi heittopeleissä 60 kappaletta sekä yksi touchdown.

Dolphinsin kaksi muuta touchdownia menivät tähtilaitahyökkääjä Tyreek Hillin ja Robbien Chosenin nimiin. Hill sai ottelussa 11 heittoa ja otti yhdeksän koppia. Hillille kertyi hurjat 157 jaardia. Isoin peli oli 54 jaardin mittainen touchdown, jolla Dolphins siirtyi 7-0 -johtoon ottelun ensimmäisillä minuuteilla. Chosen sai ottelussa yhden heiton ja viimeisteli kopillaan 68 jaardin mittaisen touchdownin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut