Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Jättiyllätys! – Snookerin supertähti tylysti laulukuoroon Englannissa

Englannin Sanderson Lam yllätti Australian Neil Robertsonin.
AOP

Maanantaina on käynnistynyt snookerin maailmankiertueella English Open -rankingturnaus. Turnauksessa toista kierrosta nimitetään vielä karsintakierrokseksi, kun kolmas kierros on jo varsinaista turnausta. Ensimmäisenä pelipäivänä eli toisella kierroksella nähtiin jättimäinen yllätys, kun lajin maailmanmestari lähti laulukuoroon.

English Openin avauspäivä snookerissa on tarjonnut toistaiseksi yhden todella suuren yllätyksen. Sen tarjoili Englannin 29-vuotias Sanderson Lam, joka tykitti Australian Neil Robertsonin laulukuoroon. Lam oli paras seitsemästä mallilla pelattavassa ottelussa vahvempi erin 4-2.

Ottelun ensimmäinen erä meni pistein 72-39 Lamin nimiin, mutta Robertson vei toisen erän nimiinsä 63-56 -lukemin. Tämän jälkeen Lam otti kaksi hienoa erävoittoa putkeen tehden ensin 58 pisteen ja perään 74 pisteen lyöntisarjat. Viides erä meni lajissa kertaalleen maailmanmestaruuden voittaneelle kokeneelle australialaiselle. Robertson teki viidenteen erään 64 pisteen sarjan ja näytti siltä, että australialainen on mukana ottelussa.

Kuudennessa ja ratkaisevassa erässä Robertson pommitti 51 pisteen sarjan. Australialainen johti erää jo reilusti ja Lam tarvitsi snookerin voittaakseen erän. Tässä englantilainen lopulta onnistui ja käänsi erän nimiinsä kova turvalyöntitaistelun jälkeen 63-60 -lukemin.

Lam kohtaa seuraavassa ottelussa Stuart Carringtonin. Carrington voitti Ukrainan Anton Kazakovin suoraan 4-0 -tekemättä yhtään yli 50 pisteen sarjaa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut