Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Judd Trumpin lentokeli jatkui! – Snookerin supertähdeltä mykistävä voitto

Judd Trump German Masters-turnauksessa
AOP

Snookerin maailmankiertueella pelataan tällä viikolla Wuhanin rankingturnausta. Turnauksessa voittajalle on luvassa reilu 100 tuhannen punnan ykköspalkinto ja sitä on tavoittelemassa viime viikolla English Openin voittanut supertähti. Judd Trump selvitti tiensä turnauksen välieriin varhain perjantaina pelatussa puolivälierässä. Trump murskasi omassa ottelussa maanmiehensä, joka selvitti vaivoin tiensä puolivälieriin.

Englannin kaksinkertainen snookerin maailmanmestari Judd Trump jatkoi väkeviä otteitaan Wuhanin turnauksessa Kiinassa. Trump kaatoi puolivälierässä Englannin Tom Fordin suoraan 5-0 -erin eikä jättänyt vastustajalleen mitään saumaan voittoon.

Trump ei ottelussa isoja lyöntisarjoja tehnyt. Toiseen erään Trump onnistui tekemään 67 pisteen sarjan ja kolmanteen 118 pisteen sarjan. Ford teki ottelussa yhteensä 124 pistettä viiteen erään ja oli pisteissä lähimpänä voittaa ensimmäisen erän.

Trumpin vire ei yllätä, sillä englantilainen kaatoi kokeneen Barry Hawkinsin neljännen kierroksen ottelussa 5-2 -lukemin. Koska Trump voitti Hawkinsia vastaan kolme viimeistä erää, niin välierään englantilainen lähtee voitettuaan kahdeksan snooker-erää putkeen.

Lauantain välierässä Trump kohtaa Kiinan Wu Yizen. Yize kaatoi puolivälierässä Irlannin Aaron Hillin, joka on ollut turnauksen yksi suurimmista yllättäjistä. Yize tarvitsi Hillin voittoon täydet yhdeksän erää.

Kiinalainen teki otteluun neljä yli 50 pisteen sarjaa ja nousi voittoon 4-3 -tappioasemasta tekemällä 67 ja 104 pisteen sarjat kahteen viimeiseen erään. Yize nousi neljännellä kierroksella Skotlannin Stephen Maguirea vastaan 3-1 -tappioasemasta 4-3 -johtoon ja oli yli 60 pistettä perässä ratkaisuerässä, mutta onnistui kääntämään pelin nimiinsä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Muut