Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Hämmästyttävä vire sai jatkoa! – Snookerin supertähti tylyllä esityksellä finaaliin Wuhanissa

Judd Trump on ollut hurjassa vireessä snookerveralla.
AOP

Kiinan Wuhanissa pelataan sunnuntaina reilun 100 tuhannen punnan ykköspalkinnosta rankingturnauksen loppuottelussa. Loppuottelussa kohtaa kaksi englantilaista pelaajaa, jotka kaatoivat lauantain välierissä kiinalaispelaajat. Turnauksen loppuotteluun on yltänyt Judd Trump, joka saa vastaansa Ali Carterin. Loppuottelussa pelataan paras 17 erästä menetelmällä, eli yhdeksän erävoittoa tarvitaan voittoon.

Englannin Judd Trump, viime viikkoisen English Openin voittaja on edennyt Kiinan Wuhanissa pelattavan rankingturnauksen loppuotteluun. Trump kaatoi lauantaisessa välierässä Kiinan 20-vuotiaan Wu Yizen tylysti 6-1 -erin. Yize taisteli ottelussa tauon jälkeisen erän nimiinsä, mutta Trump oli siitä huolimatta liian korkea vuori ylitettäväksi.

Trump iski ottelun jokaiseen voittamaansa erään vähintään 50 pisteen sarjan ja kaksi satasta. Ottelun isoin lyöntisarja syntyi kuudennessa erässä, kun Trump putsasi pöydän tyylikkäällä 127 pisteen sarjalla. Trump on kolmeen edelliseen otteluun hävinnyt yhteensä kolme erää. Barry Hawkins vei kaksi erää neljännen kierroksen ottelussa. Tämän jälkeen englantilainen voitti 12 erää putkeen, kun Tom Ford kaatui 5-0 -erin puolivälierässä ja Yizeä vastaan Trump karkasi jo 4-0 -johtoon ollen lähellä 6-0 -voittoakin.

Finaalissa Trump kohtaa ikitaistelija Ali Carterin. Carter kaatoi lauantaiaamuna Suomen aikaa pelatussa välierässä Kiinan Lyu Haotianin kahdeksassa erässä 6-2 -lukemin. Carter teki otteluun kuusi vähintään 50 pisteen sarjaa joista kaksi syntyi ensimmäiseen erään. Paras sarja oli 122 pistettä.

Carter on noussut turnauksen kolmannella kierroksella Stuart Binghamia vastaan 4-1 -tappioasemasta voittoon. Haotian voitti neljännellä kierroksella Ronnie O’Sullivanin kuudessa erässä 5-1 -lukemin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut