Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Muut

Superjännittävä snookertaistelu! – Iltapäivällä ratkeaa Kiinan turnauksen ensimmäinen finalisti

Jordan Brown, snooker
AOP

Kiinan Tianjinin kaupungissa pelataan snookerin maailmankiertueen rankingturnausta. Turnauksessa pelataan perjantaina ensimmäinen välierä, josta voittaja selvittää tiensä sunnuntaina pelattavaan loppuotteluun. Lauantaina pelataan toinen välierä. Molemmat välieräottelut pelataan kahdessa sessiossa yhdeksään erävoittoon.

Perjantaina pelattavassa snookerin maailmankiertueen Tianjinin International Championship turnauksen ensimmäisessä välieräottelussa saadaan huima jännitysnäytelmä iltapäivään. Pohjois-Irlannin Jordan Brown ja Englannin Tom Ford ovat aamun session jälkeen tasatilanteessa 4-4.

Ottelu käynnistyi Brownin kolmella erävoitolla. Ensimmäiseen erään pohjoisirlantilainen teki 75 pisteen sarjan, toiseen erään 117 pisteen sarjan kolmanteen erään 58 pisteen sarjan.

Tämän jälkeen Ford nappasi kolme erää putkeen ja oli yhden punaisen päässä siirtyäkseen 4-3 -johtoon ottelussa, mutta englantilainen hukkasi loistavan mahdollisuuden. 59 pisteen sarjan jälkeen Brown pääsi pöydälle ja putsasi pallot pois nousten erävoittoon kolmen pisteen erolla.

Session viimeinen erä oli englantilaisen näytöstä. Ford paukutti ensimmäisen sadan pisteen sarjan tekemällä tasan sata pistettä. Mahdollisuus englantilaisella oli tehdä 107 pisteen sarja, mutta viimeiseen mustaan Ford yritti täydellistä showlyöntiä.

Välierän toinen jakso ja mahdolliset yhdeksän erää pelataan kello 13.30 alkaen. Voittaja kohtaa finaalissa joko Englannin Ronnie O’Sullivanin tai Kiinan Zhang Andan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut