Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Wilder lyttää raskaansarjan supertähden: “Aina lähtenyt toiseen suuntaan, kun nimeni on nostettu esille”

Deontay Wilder.
AOP

Deontay Wilder astuu kehään vuoden tauon jälkeen hieman ennen joulua. Wilderin on määrä kohdata Joseph Parker, mutta hän paljastaa haaveilevansa myös Anthony Joshuan kanssa ottelemisesta.

Deontay Wilderin ja Anthony Joshuan välille on yritetty viritellä ottelua jo monen vuoden ajan. Suunnitelmat ovat aina kariutuneet syystä tai toisesta, joten raskaansarjan huippuottelu on toistaiseksi antanut odottaa itseään.

Kumpikin edellä mainituista herroista nousee köysien sisään hieman ennen joulua. Wilder kohtaa Joshua Parkerin ja Joshua puolestaan mittaa Otto Wallinin taidot. Vaikka Wilderin keskittyminen on täysin Parkerin kohtaamisessa, paljastaa hän edelleen toivovansa ottelua Joshuaa vastaan.

– Voitto, tappio tai ratkaisematon, hän tulee saamaan mahdollisuutensa. Totta kai näyttäisi paremmalta paperilla, jos molemmat voittaisimme (seuraavat ottelut), Wilder kommentoi Daily Mirrorin mukaan.

– Uskon, että hän voittaa ja olen varma, että itse voitan. Sen jälkeen voisimme vihdoin järjestää tämän ottelun. Se on tämänhetkinen suunnitelma, joka etenee koko ajan.

– Hän on aina lähtenyt toiseen suuntaan, kun nimeni on nostettu esille. Se johtuu hänen minua kohtaan tuntemasta pelosta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit