Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Dana White torppaa UFC-nousukkaan haaveet: “En tiedä, kuinka pitkään Jones on sivussa”

Dana White
AOP

Dana White vihjaa sen puolesta, että Tom Aspinall saattaa päästä puolustamaan väliaikaista vyötään, mutta tietyillä ehdoilla. UFC-pomo painottaa, ettei aio riistää loukkaantuneelta Jonesilta hänen titteliään.

UFC:n presidentti Dana White sulkee pois Tom Aspinallin mahdollisuudet nousta kehään Stipe Miocicin kanssa. Miocic odottaa Jon Jonesin kohtaamista, joka jäi toteutumatta jälkimmäisen loukkaannuttua.

Koska Miocic ei ollut valmis ottelemaan toista kilpailijaa vastaan, UFC:n oli pakko järjestää kortti uudelleen. Aspinall pisti pystyyn melkoisen show’n, kun hän kukisti Sergei Pavlovichin ensimmäisen erän tyrmäyksellä ja nappasi väliaikaisen raskaansarjan tittelin.

Jonesin paluuaikataulusta ei ole tarkkaa tietoa, mutta hänen ei uskota palaavan kehiin ennen ensi kesää. Aspinall on ilmaissut selkeästi haluavansa välttää liian pitkää ottelutaukoa ja hänen mahdollisella kamppailullaan Miocicia vastaan on spekuloitu.

Whiten vastaus oli selkeä asiasta kysyttäessä.

– Ei. Emmekä myöskään aio riistää Jon Jonesilta hänen mestaruusvyötään. Hän on kaikkien aikojen paras vapaaottelija. En tiedä, kuinka pitkään Jones on sivussa. Jos Aspinall haluaa otella ennen Jonesin ja Miocicin ottelua, niin miksi ei?

Lähde: Yahoo Sports

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit