Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Anthony Joshua vastaa ruotsalaisjätin loanheittoon: “Hänellä on oikeus mielipiteeseensä, mutta…”

Anthony Joshua
AOP

Anthony Joshua ja Otto Wallin iskevät yhteen hieman ennen joulua Riadissa Saudi-Arabiassa järjestettävässä huipputapahtumassa. Joshua vastaa nyt tulevan vastustajansa aloittamaan mediapeliin.

Entinen raskaansarjan maailmanmestari Anthony Joshua ajautui pari vuotta sitten syvään aallonpohjaan hävittyään kaksi kertaa peräkkäin Oleksandr Usykille. Englantilainen nuoli jonkin aikaa haavojaan, jonka jälkeen hän on noussut kehään kahdesti.

Arvokkaat voitot Jermaine Franklinista ja Robert Heleniuksesta ovat varmasti paikanneet miehen kolhiintunutta itsetuntoa, mutta edessä odottaa jälleen kovan luokan haaste.

Joshua kohtaa Saudi-Arabiassa järjestettävässä huippunyrkkeilyillassa Otto Wallinin, joka muistetaan parhaiten hänen tasaväkisestä kamppailustaan Tyson Furya vastaan. Wallin nousi Furyn kanssa kehään vuonna 2019 ja pystyi aiheuttamaan tälle runsaasti vaikeuksia pistetappiostaan huolimatta.

Ruotsalaisen uskotaan pystyvän haastamaan Joshuan tosissaan ja hän itse totesi hiljattain, ettei usko Joshuan henkisen kantin kestävän.

Brittitähti haluaa omien sanojensa mukaan hoitaa puhumisen köysien sisällä.

– En ole koskaan nähnyt kenenkään voittavan nyrkkeilyottelua henkisen sodankäynnin avulla. Hänellä on oikeus mielipiteeseensä, mutta lopulta voittaja on se, joka lyö kovempaa ja ennemmän kuin vastustajansa, Joshua tuumi DAZN:n mukaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Kamppailulajit