Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

UFC:n jenkkistaralta melkoista selittelyä tappionsa jälkeen: “He vihaavat minua, koska äänestän Trumpia”

Colby Covington
AOP

Leon Edwards ja Colby Covington kohtasivat pitkään odotetun UFC 296:n pääottelussa. Ottelu päätyi Edwardsin voittoon yksimielisellä tuomaripäätöksellä, joka ei ollut Covingtonin mieleen. Jenkkiottelija väitti, että tuomaripäätös johtui hänen hyvistä väleistään katsomossa istuneen USA:n entisen presidentin Donald Trumpin kanssa.

Varhain sunnuntaina päättyneen UFC 296:n odotetuin kamppailu käytiin Leon Edwardsin ja Colby Covingtonin välillä. Ottelun panoksena ollut välisarjan mestaruusvyö ei vaihtanut omistajaa Edwardsin vietyä voiton nimiinsä yksimielisellä tuomaripäätöksellä.

Covington, joka soitti tapansa mukaan runsaasti suutaan ennen kamppailua, tarjosi tappionsa syyksi ihmeellisiä selityksiä.

– Annan omalle esitykselleni arvosanaksi 5/10. Voisin keskiä tässä kaikenlaisia tekosyitä, mutta se ei ole tapaistani, jenkkiottelija kertoi Daily Mailin mukaan.

– Uskoin tehneeni tarpeeksi (voiton eteen). Mielestäni kolmas, neljäs ja viides erä olivat selkeästi minun. Kolmannessa erässä hän ei pystynyt satuttamaan minua muutaman potkun lisäksi.

– Mielestäni voitin, mutta tuomarit eivät ikinä ole minulle suosiollisia. He vihaavat minua koska äänestän Trumpia (Donald, USA:n entinen presidentti). Kaikki täällä vihaavat Trumpia, joten sellaista se on. Elämä jatkuu.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Kamppailulajit