Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Pääottelun hävinneelle UFC:n rääväsuulle kovaa arvostelua: “Näytti pehmeältä”

Colby Covington, UFC.
AOP

UFC 296:n pääottelu Leon Edwardsin ja Colby Covingtonin välillä ei noussut varsinaisesti klassikoksi. Vapaaottelun parissa pitkän uran tehnyt Demetrious Johnson kertoo pettyneensä suuresti Covingtonin vaisuun esitykseen.

Leon Edwards ei ollut alun perin halukas ottelemaan Colby Covingtonia vastaan, sillä hallitsevan mestarin mielestä jenkkiottelija ei ollut ansainnut mahdollisuutta päästä ottelemaan tittelistä.

UFC pysyi kuitenkin kannassaan, jonka myötä Covingtonille tarjoutui sauma riistää vyö englantilaiselta. Edwards vei silti kamppailun nimiinsä suhteellisen yksipuolisen näytöksen jälkeen.

Entinen kääpiösarjan mestari Aljamain Sterling oli pettynyt Covingtonin esitykseen.

– Colby Covingtonilla on hieno luonne ja hän myy otteluita. Hän ei kuitenkaan tehnyt, mitä hänen olisi pitänyt tehdä, Sterling totesi MiddleEasyn mukaan.

– Hänen esityksensä muistutti Dillon Dannisin ottelua Logan Paulia vastaan. Covington päihitti Jorge Masvidalin ja hän on pystynyt järjestämään todellisen taistelun jokaista vastustajaansa vastaan.

– Tämä oli ensimmäinen kerta, kun Covington on suorastaan lahjoittanut ottelun vastustajalle. Miksi hän oli niin huolissaan Leonista?

– Leon Edwards on uskomaton iskijä ja todella tarkka lyöjä. Covington on kuitenkin väsymätön ottelija, joka ei hellitä hetkeksikään. Tässä ottelussa hän näytti silti pehmeältä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Kamppailulajit