Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Joshuan vastustajalta kova väite: “He pelkäävät häviötä”

Otto Wallin
AOP

Anthony Joshua ja Otto Wallin ottavat mittaa toisistaan tulevana viikonloppuna. Hienoisena altavastaajana pidetty Wallin kritisoi voimakkaasti sopimukseen kirjattua pykälää mahdollisesta uusintaottelusta.

Anthony Joshua pyrkittiin kasvattamaan voittoputkeaan kolmen ottelun mittaiseksi hieman ennen joulua käytävässä kamppailussa Otto Wallinia vastaan. Kahdessa edellisessä ottelussaan Jermaine Franklinin ja Robert Heleniuksen voittanut britti joutuu kuitenkin ennakkoarvioiden mukaan koville ruotsalaista Wallinia vastaan.

Kuuden ottelun voittoputkessa oleva Wallin on kärsinyt ammattilaisurallaan toistaiseksi vain yhden tappion ja häntä pidetään etukäteen todella vaikeana vastustajana Joshualle. Miesten väliseen kamppailuun on kirjattu uusintaottelupykälä, joka ei ole Wallinin mieleen.

– Tämä on täysin heidän puoleltaan tullut asia. Tietysti myös minulta aletaan kysellä aiheesta, joten kerron nyt mielipiteeni. Mielestäni se on hölmöä, sillä hän ei ole enää maailmanmestari. Ainoa syy, miksi hänen tiiminsä haluaa kirjata tällaisen pykälän, on, että he pelkäävät häviötä, Wallin tylyttää Daily Mirrorin mukaan.

Eddie Hearn (Joshuan promoottori) on ollut kimpussani ja väittänyt, että olen voittanut lotossa saadessani tällaisen tilaisuuden. Haluan muistuttaa häntä siitä, että olen tehnyt tätä 15-vuotiaasta lähtien ja tehnyt valtavia uhrauksia.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit