Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Entinen mestari palaamassa kehään sittenkin lähiaikoina? – “Näette minut jälleen pian”

Israel Adesanya, UFC.
AOP

Israel Adesanya saattaa palata tositoimiin nopeammin kuin moni on osannut odottaa.

Kaksinkertainen UFC:n keskisarjan mestari, Israel Adesanya on ollut itse määräämällään tauolla sen jälkeen, kun hän menetti tittelinsä Sean Stricklandille UFC 293:ssa viime syyskuussa. Mies ilmoitti aiemmin aikovansa palata kehään vasta kolmen vuoden kuluttua, mutta myöntää nyt liioitelleensa taukonsa kestoa.

– Minä otan nyt rauhassa, Adesanya toteaa MMA Fightingin mukaan.

– Ottelin neljä kertaa 14 kuukauden sisällä UFC:n mestarina. Se on ennenkuulumatonta. Olin koko järjestön aktiivisin mestari, en ottelija, vaan mestari. Elämä on pakottanut minut pitämään vähän aikaa taukoa.

– Aion tehdä niin, mutta näette minut jälleen pian. Sanoin 2027 ja jotkut oikeasti luulivat, että tarkoitin sitä, mutta en ollut tosissani.

Voitettuaan väliaikaisen tittelin vuonna 2019, Adesanya nousi nopeasti yhdeksi UFC:n suurimmista tähdistä. Nigerialainen kukisti muun muassa Robert Whittakerin, jonka jälkeen hän ehti puolustaa menestyksekkäästi keskisarjan mestaruutta viisi kertaa peräkkäin.

Kolmesta edellisestä ottelusta Adesanya on kuitenkin hävinnyt kaksi, eikä hänen auransa ole enää samanlainen kuin pari vuotta sitten.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Kamppailulajit