Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Jättiyllätys! – Wilder hävisi vaisun esityksen jälkeen: “En tiedä, mitä tapahtui”

Deontay Wilder
AOP

Saudi-Arabiassa järjestetyssä huippunyrkkeilytapahtumassa nähtiin melkoinen yllätys, kun Joseph Parker voitti Deontay Wilderin suhteellisen yksipuolisen näytöksen jälkeen. Wilderin on uskottu jopa siirtyvän eläkkeelle kovan pettymyksen takia. Jenkkiottelija vastaa nyt spekulaatioihin.

Deontay Wilder vakuuttaa, ettei tappio Joseph Parkerille merkitse hänen ammattinyrkkeilyuransa loppua.

Amerikkalainen kärsi tappion yksimielisellä päätöksellä Parkeria vastaan Day of Reckoning -tapahtuman toisessa pääottelussa lauantai-iltana. Tuomarit pisteyttivät kamppailun Parkerin hyväksi luvuin 120-108, 118-11 ja 118-110.

38-vuotias Wilder näytti vihjailevan, että hän saattaa jäädä eläkkeelle, kun hän puhui medialle kehän laidalla heti tappionsa jälkeen.

Myöhemmin hän kuitenkin torjui kaikki vihjailut siitä, että hän voisi luopua nyrkkeilystä ja vakuutteli palaavansa takaisin tositoimiin. Wilder pahoitteli myös heikkoa esitystään kannattajiltaan.

– Jäimme tänään kakkoseksi. Ollakseni rehellinen, en tiedä, mitä tapahtui. Ajoitukseni oli pielessä, enkä saanut käsiäni liikkeelle toivotulla tavalla. Joskus käy niin, mutta elät nähdäksesi uuden ottelun. Elät nähdäksesi toisen hetken, se on ainoa asia, jolla on väliä. Olen edelleen täynnä onnea, iloa ja hymyä.

Lähde: Daily Mail

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit