Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

UFC:n superlupaus avautuu rajusta pettymyksestään: “Halusin järjestää show’n”

Ian Garry, UFC.
AOP

Ian Garry on yksi UFC:n lupaavimmista nousevista tähdistä. Irlantilaisottelija joutui pettymään karvaasti, kun hän sairastui juuri ennen otteluaan Vicente Luquea vastaan. Garry pahoittelee asiaa kannattajiltaan ja avautuu sosiaalisen median välityksellä saamistaan kommenteista.

Voittamaton välisarjan haastaja Ian Garry vannoo aikovansa hyvittää ottelunsa peruuntumisen. Garryn oli määrä otella kokenutta Vicente Luquea vastaan UFC 296:ssa, mutta ottelu peruuntui irlantilaisen sairastumisen takia.

Garry toipuu parhaillaan keuhkokuumeesta, mutta hänen on määrä nousta jälleen häkkiin helmikuussa. UFC on asettanut hänen seuraavaksi vastustajakseen Geoff Nealin.

Garry avautuu nyt aiemman ottelunsa peruuntumisesta ja saamastaan palautteesta.

– Influenssa kehittyi keuhkokuumeeksi, kun pudotin painoani, ja ensimmäistä kertaa UFC-urallani lääkäri määräsi minut pakkolepoon.

– Kotiin lentäessäni tapasin niin monia faneja, jotka matkustivat paikan päälle nimenomaan nähdäkseen minut. V*ttu. En halunnut tavata teitä näin. Halusin järjestää show’n enemmän kuin mitään muuta. Kiitos kaikista ystävällisistä sanoista, ihanista viesteistä kaikille, jotka ovat olleet tukenani.

Garrya pidetään yhtenä painoluokkansa lahjakkaimmista ottelijoista. Tällä hetkellä mies on rankattu 10. haastajaksi, mutta voitto Nealista olisi jälleen yksi askel eteenpäin.

Lähde: LowKick MMA

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Kamppailulajit